iPhone va avea schimbari de design anual incepand din 2017

Design-ul iPhone va fi actualizat anual de catre compania Apple si nu o data la trei ani, asa cum sugerau zvonuri recente.

Saptamana trecuta a aparut un zvon extrem de interesant care ne spunea ca Apple va trece la o strategie noua de actualizare a iPhone, astfel ca va implementa schimbari de design o data la trei ani in loc de doi ani, asa cum se intampla in momentul de fata.

Foarte multa lume a fost dezamagita sa afle ca americanii iau in calcul o schimbare atat de radicala pentru strategia de actualizare a terminalelor iPhone, ele urmand a beneficia doar de componente noi anual, design-urile fiind schimbate mai rar decat pana in prezent.

Desi dezmagirea a aparut, un cunoscut blogger cu surse de incredere in cadrul Apple sustine ca de fapt toata lumea a inteles informatia gresit si ca de fapt incepand cu 2017 Apple va actualiza design-ul iPhone anual si nu o data la trei ani, dar diferentele vor fi mici.

Pentru a oferi nu doar componente noi, ci si schimbari de design in fiecare an, compania Apple va modifica putin cate putin aspectul iPhone anual pentru a genera impresia ca terminalul este imbunatatit in fiecare an si a atrage mai multi clienti spre produsele sale.

Desi Apple ia serios in considerare o asemenea schimbare de strategie pentru iPhone, iPhone 7 va arata ca iPhone 6S si va fi primul smartphone din istoria Apple care are acelasi design pentru trei generatii, dar viitorul nu va fi gandit la fel.

iPhone 7S, care va fi lansat in 2017, va aduce foarte multe noutati atat pe partea de design, cat si pe partea de componente, insa pana atunci va trebui sa trecem peste un iPhone 7 care nu va fi atat de special precum il asteapta lumea de aproape 1 an de zile.

Acestea fiind spuse, credeti ca Apple va trece la un ciclul de actualizare majora a design-ului iPhone o data la trei ani, sau va trece la unul care va aduce actualizari minore in fiecare an ?

 

7 COMENTARII

  1. Daca ar “reusi” sa bage camera aia in carcasa … ar putea sa il lase asa (cel putin pentru varianta de metal pe spate). Pentru varianta cu “sticla” pe spate designul de la 4/4S era perfect.