Aplicatia Dolce Sport va transmite meciurile Campionatului European de Fotbal din Franta 2016

Aplicatia Dolce Sport va transmite toate meciurile Euro 2016 pe smartphone sau tableta, cu acces exclusiv si la alte competitii sportive.

Aplicatia Dolce Sport va transmite in direct meciurile Campionatului European de Fotbal din Franta 2016, ea fiind lansata oficial in cursul acestei zile in magazinele de aplicatii aferente platformelor pentru care ea a fost dezvoltata.

Cei de la Dolce Sport spun ca aplicatia Dolce Sport va transmite toate cele 51 de meciuri de la Campionatului European de Fotbal din Franta 2016, Euro 2016, astfel ca prin intermediul sau veti putea vizualiza orice partida va intereseaza, fara restrictii.

Aplicatia Dolce Sport va transmite inclusiv o varietate de alte competitii sportive si emisiuni care sunt in mod normal vizibile pe posturile TV Dolce Sport, astfel ca aveti acces la o varietate de informatii sportive direct de pe smartphone si tableta.

Aplicatia Dolce Sport adapteaza stream-ul live in functie de conexiunea voastra de internet, astfel ca o conexiune buna va garanteaza continut de calitate, in timp ce una slaba va lasa in imposibilitatea de a urmari meciurile Euro 2016, sau alte competitii sportive, la calitate ridicata.

Aplicatia Dolce Sport este capabila sa sustina pana la 80.000 de utilizatori simultan, deci teoretic ar trebui sa putem vedea meciurile Europ 2016 fara probleme.

Aplicatia Dolce Sport va permite inclusiv vizualizarea meciului de deschidere al Campionatului European de Fotbal din Franta 2016 dintre Franta si Romania.

Aplicatia Dolce Sport poate fi descarcata din App Store urmand acest link. Pentru a beneficia de continut va trebui sa platiti un abonament lunar de 6 euro, redus la 5 euro in luna iunie.

aplicatia Dolce Sport meciuri Euro 2016

Aplicația mobilă Dolce Sport – acces live la emisiuni şi competiţii sportive de pe orice dispozitiv

  • Până la 96 de ore de livestreaming pe zi, de pe patru canale TV – acces la competiții de: fotbal (toate cele 51 meciuri de la EURO 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Premiere League, La Liga, Bundesliga, FA Cup), tenis (ATP 500, Cupa Davis, FED Cup), handbal (cele mai importante competiții internaționale), Formula 1, NBA, NFL, rugby, volei.
  • Utilizatorii au la dispoziţie conţinut sportiv de calitate, live sau arhivat, oriunde, oricând – pentru 92% dintre tipurile de dispozitive de pe piață (web, tablete, mobile sau smart TV Samsung).
  • Platforma permite acces simultan pentru peste 80.000 de utilizatori, adaptând automat calitatea transmisiei la conexiunea la internet folosită.

Dolce Sport lansează aplicaţia integrată Dolce Sport, dedicată fanilor sportului, oferind astfel utilizatorilor posibilitatea de a urmări live, de pe orice dispozitiv, competiţiile transmise de Dolce Sport TV şi toate ştirile importante din sport. Totodată, este singura aplicaţie pentru televizoarele smart Samsung dezvoltată de un canal TV sportiv. În fiecare zi, livestreaming-ul acoperă 96 de ore de sport de calitate din peste 30 de competiții sportive locale şi internaţionale, transmise pe patru canale TV.

Aplicaţia Dolce Sport livrează o serie de funcţionalități esențiale unei experiențe pozitive de vizionare, cum ar fi Arhiva, care permite utilizatorilor să revadă momentele cheie preferate dintr-o competiţie sau emisiune în orice moment doresc, sau setarea de Notificări de calendar pentru evenimentele din programele celor 4 canale Dolce Sport, sau notificări legate de echipa sau sportivii preferaţi, urmând să fie anunţaţi când joacă aceştia, astfel încât să nu rateze niciun eveniment important.

Dezvoltată într-un timp record (mai puțin de 3 luni), aplicația Dolce Sport a fost realizată pentru un număr cât mai mare de dispozitive și sisteme de operare, oferind astfel acces la conținutul canalului Dolce Sport pentru 92% din tipurile de dispozitive de pe piață. Mai mult, prin intermediul unei structuri complexe de servere și platforme de video delivery, aplicația este proiectată să susțină accesul simultan pentru peste 80.000 de fani ai sporturilor. În plus, aplicația adaptează automat calitatea transmisiei la viteza conexiunii utilizate, pentru o experiență de vizionare fără cusur.

După cum știți, Dolce Sport este singura televiziune care transmite toate cele 51 de meciuri de la Campionatul European din Franța. Aplicația Dolce Sport aduce sportul în buzunar, în rucsac sau în mașină, pe dispozitive mobile indiferent de sistemul de operare. Fotbalul, însă, se trăiește la intensitate maximă în special pe ecrane mari, iar Smart TV-urile câștigă din ce în ce mai mult teren. De aceea, am considerat  important să construim o aplicație care să aducă Dolce Sport și pe ecranele ale smart TV-urilor Samsung inteligente, dar și la purtător, pentru cei aflați în mișcare. Asigurăm astfel acces tuturor suporterilor la cele mai titrate competiții ale momentului”,  spune Alina Cazacu, Manager E-Activities Non-Core Business Telekom Romania.

Aplicaţia se poate descărca gratuit şi este disponibilă pe toate sistemele de operare pentru dispozitive mobile (iOS, Android şi Windows Mobile), pe smart TV-urile Samsung, dar şi pe desktop sau laptop, accesând Live.DolceSport.ro. Pentru acces la livestreaming-ul video al competiţiilor difuzate de Dolce Sport TV, utilizatorii au la dispoziție abonamente lunare de 6 euro/ lună + TVA – iar în primele luni preţul promoțional este de 5 euro/ lună + TVA. Cei interesați pot achita online (direct prin aplicație, plată lunară recurentă), prin SMS sau voucher.

Cu Dolce Sport, utilizatorii pot urmări LIVE și în exclusivitate cele mai tari competiții sportive ale momentului: fotbal (toate cele 51 meciuri de la Euro 2016, UEFA Champions League, UEFA Europa League, Liga 1, Premiere League, La Liga, Bundesliga, FA Cup), tenis (ATP 500, Cupa Davis, FED Cup), handbal (cele mai importante competiţii internaţionale), Formula 1, NBA, NFL, rugby, volei şi altele.