Doua noi gadget-uri utile pentru casa

Daca sunteti in cautare de gadget-uri de ultima generatie ce v-ar putea fi de folos in casa, iata doua ce v-ar putea incanta.

Daca sunteti mari iubitori de cafea si diminetile nu le concepeti altfel decat stand in pat, sau la bucatarie/birou, cu o cana de cafea, Smarter Coffee s-ar putea sa va face ziua si mai frumoasa.

 

Smarter Coffee va permite sa va faceti o ceasca de cafea de oriunde va aflati in casa, utilizand o aplicatie pentru iPhone. Prin aplicatie puteti ajusta cat de aromata sa fie cafeaua, cat de tare si cate cesti doriti sa o faceti.
Masina de cafea inteligenta este disponibil in trei culori, care contin rosu, negru si bej, toate au fronturi detasabile si toate culorile vin in cutie, astfel incat sa puteti schimba culoarea aparatului saptamanal, pentru a nu va plictisi si a va distra.
Aparatul are capacitate de 12 cesti si un senzor de apa incorporat care va lasa sa stiti cat de multe cesti mai poti face. Exista, de asemenea, un mod” Wake Up” si “HOME”.

Pret: 179.99£.

 

2 COMENTARII

  1. Smart cofee e vreo 240 euro in Germania si… Dupa review-uri pare a fi o catastrof. La fel si fierbatorul. Tot mai bune sunt cele manuale. Vrei cafea? Ridica-ti c*** din pat si mergi si-ti fa. Nu astepta sa ….se faca singura :))

  2. Ai perfecta dreptate. Dar sunt si aparate ieftine care se programeaza si pornesc la ora care vrei. Trebuie doar sa le “alimentezi” cu apa si cafea…! 🙂