Prima Pagina iPhone 4 iPhone 4 a implinit 6 ani (Video)

iPhone 4 a implinit 6 ani (Video)

Fie ca va vine sa credeti sau nu, astazi se implinesc 6 ani de la prezentarea iPhone 4, acesta fiind penultimul iPhone care a fost lansat in perioada in care Steve Jobs traia si mai avea influenta in ceea ce priveste produsele dezvoltate de catre Apple.

iPhone 4 era lansa dupa o luna in care a fost dezvaluit lumii intregi multumita unei publicatii americane care a cumparat un prototip uitat intr-un bar de catre un inginer al companiei Apple, Steve Jobs facand tot ce i-a stat in putinta pentru a-i trage la raspundere pe jurnalistii care au publicat informatiile.

Desi iPhone 4 a fost dezvaluit cu putin timp inainte de a fi prezentat, dispozitivul care avea sa fie lansat de catre compania Apple avea sa introduca unul dintre cele mai apreciate design-ul create de catre Apple pentru smartphone-urile sale.

iPhone 5 venea cu un design complet nou fata de generatia anterioara si avea implementate cateva functii complet noi pentru platforma iOS a companiei Apple, dispozitivul reusind sa creasca substantial vanzarile de terminale iPhone in lumea intreaga.

In clipul video de mai jos puteti vedea prezentarea iPhone 4 si maiestria cu care Steve Jobs stia sa captiveze atentia audientei si sa o faca sa fie entuziasmata chiar si de cea mai mica schimbare oferita pentru produsele Apple.

 • RaduD

  Iphone 4 poarta categoric si iremediabil marca Steve Jobs…

 • maricel calin

  eu am si acuma iphone 4 si merge bine

 • Deejay

  Am unul “pus sus” cu ios 5,doar sticla pe spate tre sa o schimb

 • Matei Apple

  Am avut iPhone 4 . Foarte bun telefon , dar preferatul meu e 5 care il si am

 • V.P

  Merita o versiune de iOS aniversara .

 • Rivaldo

  Iphone 4 de departe cel mai frumos iphone ever!

  Ce schimbare! De la plastic la sticla,de la display-ul acela slab la retina!!! FANTASTIC! De atunci n-am mai vazut nicio schimbare majora in afara de diagonala. Cel mai slab iphone de departe i6. Oribil cu spume!

 • Mihai

  Știi, mă uit cu entuziasm, la fel ca prima oară, doar ca acum este și mai special, parcă jobs ar fi un comediant de standup, lumea râde, se simte bine, merită revăzută prezentarea.

 • badmad

  Atunci cand a aparut iphone 4 am dat pe el un galaxy s2 si 100 de lei.Era alb si mergea cu 5.1 si gevey si l-am decodat cu 150 ca era codat pe at&t .Mi se parea ca e cel mai tare telefon la acea vreme si chiar asa era😍

 • sorin

  Le-ai incurcat – cand a aparut iPhone4 (2010) , nu exista Galaxy SII (aparut 2011) .

 • terrymada

  A cumparat i4 probabil ulterior aparitiei s2:)