iPhone 4 a implinit 6 ani (Video)

Fie ca va vine sa credeti sau nu, astazi se implinesc 6 ani de la prezentarea iPhone 4, acesta fiind penultimul iPhone care a fost lansat in perioada in care Steve Jobs traia si mai avea influenta in ceea ce priveste produsele dezvoltate de catre Apple.

iPhone 4 era lansa dupa o luna in care a fost dezvaluit lumii intregi multumita unei publicatii americane care a cumparat un prototip uitat intr-un bar de catre un inginer al companiei Apple, Steve Jobs facand tot ce i-a stat in putinta pentru a-i trage la raspundere pe jurnalistii care au publicat informatiile.

Desi iPhone 4 a fost dezvaluit cu putin timp inainte de a fi prezentat, dispozitivul care avea sa fie lansat de catre compania Apple avea sa introduca unul dintre cele mai apreciate design-ul create de catre Apple pentru smartphone-urile sale.

iPhone 5 venea cu un design complet nou fata de generatia anterioara si avea implementate cateva functii complet noi pentru platforma iOS a companiei Apple, dispozitivul reusind sa creasca substantial vanzarile de terminale iPhone in lumea intreaga.

In clipul video de mai jos puteti vedea prezentarea iPhone 4 si maiestria cu care Steve Jobs stia sa captiveze atentia audientei si sa o faca sa fie entuziasmata chiar si de cea mai mica schimbare oferita pentru produsele Apple.