iOS 9.3.3 public beta 2 a fost lansat

iOS 9.3.3 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara, toti utilizatorii putandu-l instala.

iOS 9.3.3 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara, la doar o zi distanta de iOS 9.3.3 beta 2, noua versiune a sistemului de operare venind cu exact aceleasi modificari precum cea anterioara, adica nu aduce modificari vizibile notabile pentru noi.

Pe de alta parte, iOS 9.3.3 public beta 2 ar trebui sa fie mai rapid decat iOS 9.3.3 public beta 1, avand in vedere ca iOS 9.3.3 beta 2 este mai rapid decat versiunea anterioara, iar stabilitatea sistemului de operare ar trebui sa fie mai buna decat in build-ul anterior.

Separat de imbunatatirea performantelor si a stabilitatii generale, e putin probabil sa sesizati vreo schimbare in iOS 9.3.3 public beta 2 fata de prima versiune beta, compania Apple pregatind aceste actualizari doar pentru a rezolva probleme si nimic mai mult.

Daca aveti o versiune anterioara a iOS 9.3.3 public beta, atunci puteti naviga catre Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, iar acolo veti vedea actualizarea pentru iOS 9.3.3 public beta 2 gata de instalare.

iOS 9.3.3 public beta 2 poate fi instalat de catre orice posesor de iPhone, iPad si iPod Touch compatibil cu iOS 9.

UPDATE: OS X 10.11.6 public beta 2 a fost deasemenea lansat.