Prima Pagina iOS 9 iOS 9.3.3 public beta 2 a fost lansat

iOS 9.3.3 public beta 2 a fost lansat

iOS 9.3.3 public beta 2 a fost lansat pentru iPhone, iPad si iPod Touch in aceasta seara, toti utilizatorii putandu-l instala.

iOS 9.3.3 public beta 2 a fost lansat in aceasta seara, la doar o zi distanta de iOS 9.3.3 beta 2, noua versiune a sistemului de operare venind cu exact aceleasi modificari precum cea anterioara, adica nu aduce modificari vizibile notabile pentru noi.

Pe de alta parte, iOS 9.3.3 public beta 2 ar trebui sa fie mai rapid decat iOS 9.3.3 public beta 1, avand in vedere ca iOS 9.3.3 beta 2 este mai rapid decat versiunea anterioara, iar stabilitatea sistemului de operare ar trebui sa fie mai buna decat in build-ul anterior.

Separat de imbunatatirea performantelor si a stabilitatii generale, e putin probabil sa sesizati vreo schimbare in iOS 9.3.3 public beta 2 fata de prima versiune beta, compania Apple pregatind aceste actualizari doar pentru a rezolva probleme si nimic mai mult.

Daca aveti o versiune anterioara a iOS 9.3.3 public beta, atunci puteti naviga catre Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software, iar acolo veti vedea actualizarea pentru iOS 9.3.3 public beta 2 gata de instalare.

iOS 9.3.3 public beta 2 poate fi instalat de catre orice posesor de iPhone, iPad si iPod Touch compatibil cu iOS 9.

UPDATE: OS X 10.11.6 public beta 2 a fost deasemenea lansat.

 • gabyv

  Deocamdată este ok, cel puțin in fluidizare…revin

 • cristi

  Fraza cu imbunatatirea performantelor si a stabilitatii o aud la fiecare update. In aceasta idee, ios-ul ar trebui sa fie mai bun cam o data la doua saptamani. Pana acum trebuia sa fie avion. Realitatea spune altceva. Chiar nu vad rostul acestor updateuri, atata timp cat nimic nu se schimba. Cel putin, nu in bine…

 • Fane

  Este avion pe multe device-uri. 5c, 5s, iPad mini 2, air, air2…
  In stadiul acesta un 4 sau 4s era “in genunchi”…

 • NarcisB

  E mai fluid decât 9.3.1?

 • gabyv

  Da

 • calibru

  Am un iPhone 6 care merge execrabil de când a apărut iOS 9 .. iPhone 6s se mișcă superb pe lângă
  6 .. Nu știu ce să mai zis .. O să vând telefonul să imi iau un 6s. Se pare că Apple a uitat de noi ăștia cu iPhone 6…

 • frozenCore

  Iphone 5s .nu am avut nici o probl cu nici un sistem de operare.totul a mers si merge f bine .rar sa fiu scos din clash of clans ( jocul) atat,dar tine de aplicatie,cred

 • Alex S.

  De ce nu apare daca postez ceva
  Faci selectie @zaone ?
  Sau care e faza ?

 • cas

  Deci nu merge pus 9.3.1 aceeași eroare 3194 ce facem zaone?poti încerca si tu zaone? Sau nu te abați de la beta ,?