Prezentarea iOS 10 va fi transmisa LIVE de Apple

Prezentarea iOS 10 va fi transmisa live de Apple in cadrul WWDC 2016 pe 13 iunie incepand cu ora 20:30 pe toate iPhone, iPad, iPod Touch, MacBook sau Apple TV.

Prezentarea iOS 10 va fi transmisa LIVE de catre compania Apple din locatia in care va avea loc conferinta de inceput a WWDC 2016, astfel ca traditia anilor trecuti este respectata din nou de catre cei din Cupertino care vor prezenta lumii intregi toate noutatile pregatite.

Prezentarea iOS 10 va avea loc in cadrul conferintei care va incepe pe 13 iunie la ora 20:00, ora Romaniei, insa incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple si vor fi foarte multe noutati prezentate.

Prezentarea iOS 10 va fi precedata de alte anunturi importante si cel mai probabil de prezentarea OS X 10.12, sau macOS 1, compania Apple avand desigur si multe alte surprize pregatite pentru noi, insa ramane sa vedem cate dintre zvonuri se vor dovedi a fi 100% adevarate.

Prezentarea iOS 10 va putea fi urmarita de catre oricine are un produs Apple lansat in ultimii 3 ani, dar si de catre utilizatorii de PC-uri care au instalat Windows 10 si ruleaza browserul Microsoft Edge, in celelalte cazuri programul VLC putand rula fara probleme stream-ul video care va fi disponibil cu foarte putin timp inaintea initierii conferintei.

Requirements: Live streaming uses Apple’s HTTP Live Streaming (HLS) technology. HLS requires an iPhone, iPad, or iPod touch with Safari on iOS 7.0 or later, a Mac with Safari 6.0.5 or later on OS X v10.8.5 or later, or a PC with Microsoft Edge on Windows 10. Streaming via Apple TV requires an Apple TV (2nd or 3rd generation) with software 6.2 or later or an Apple TV (4th generation).

Prezentarea iOS 10 nu va dura foarte mult, insa conferinta in care ea va fi anuntata ar trebui sa dureze aproximativ 2 ore, sau chiar 2 ore si jumatate, asa ca va trebui sa aveti rabdare pana cand Apple isi va anunta toate noutatile pregatite pentru noi.

Prezentarea iOS 10 va fi urmata si de lansarea primei versiuni beta a iOS 10, care ar trebui sa fie disponibila si in versiune public beta, asa ca va reamintesc inca o data ca pe 13 iunie incepand cu ora 19:30 va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile.

Pentru a fi la curent cu toate noutatile despre eveniment, faceti un bookmark primei pagini a iDevice.ro, dati un LIKE paginii de Facebook sau instalati aplicatia iDevice.ro.