Prima Pagina Android Asa instalezi Android pe iPhone cu carcasa Tendigi

Asa instalezi Android pe iPhone cu carcasa Tendigi

Folosirea Android pe iPhone este posibila multumita unei carcase speciale create de catre un inginer iscusit.

Daca ti-ai dorit vreodata sa instalezi Android pe iPhone, ei bine o noua carcasa creata de catre un inginer ne da posibilitatea de a rula Android pe iPhone ca si cum sistemul de operare ar fi instalat direct in terminalul celor de la Apple, clipul video de mai jos prezentand totul.

Chiar daca nu putem instala Android pe iPhone in adevaratul sens al cuvantului, carcasa contine un procesor ARM Cortex-A53 cu 8 nuclee si un Nexus 5 ca si referinta pentru software, hardware-ul fiind suficient de capabil sa ruleze sistemul de opere Android fara probleme.

Carcasa creata face practic un fel de streaming pe iOS prin portul Lightning si folosind un software special ne permite sa interactionam cu Android pe iPhone, conceptul in sine fiind extrem de interesant, mai ales prin modul in care a fost realizat de catre ingineri.

Practic intr-o carcasa de plastic au fost montate componentele regasite intr-un smartphone Android, impreuna cu porturile de conectare aferente, iar imaginile redate de catre acest setup pot fi vazute pe ecranul unui iPhone si se poate interactiona cu ele.

Android pe iPhone

Problema cu acest sistem care reda Android pe iPhone nu are performante chiar atat de bune precum si-ar dori multi, insa toate functiile unui terminal Android exista si pot fi utilizate, cu limitele existente in Android Open Source Project si in componente.

Carcasa care permite rularea Android pe iPhone are inclusiv un port pentru introducerea unui card SD, are un port HDMI si porturi USB, astfel ca pot fi transferate informatii in terminal si poate fi incarcata bateria atasata lui, totul la fel ca in cazul unui terminal Android.

Android pe iPhone 1

Realizarea inginerului este cu adevarat impresionanta si cu siguranta vor fi multi oameni interesati sa poata folosi Android pe iPhone, un proiect pentru a lansa un asemenea produs pe piata putand atrage sume serioase de bani de la oameni dornici sa beneficieze de o asemenea functionalitate.

 • Calin

  Pana nu baga ios pe samsung galaxy s7 edge nu sunt impresionat😂

 • Bogdane

  E un fel de masina virtuala, dar in forma fizica. Performantele par foarte slabe…asa ca e inutila!

 • mishu

  De ce ai pune un sistem de operarea praf pe un telefon si mai praf ? ca sa obții cel mai praf telefon ! Eu mereu am apus ca la iPhone ios face toți banii ,dispozitivul e cu mult in urma celor de la samsung ,lg ,huawei

 • Ca sa te joci.

 • EMP83

  Pentru ca poate și este capabil sa facă asta. Tu poți face asa ceva? Nu este vorba de utilitate, este vorba de a demonstra că-l duce capu sa facă chestii dificile, pe tine te duce? Probabil ca răspunsul tău va fi ” nici nu ma interesează sa facă asta chiar dacă as putea” dar adevărul este ca probabil ca nu poți prietene, nici tu, nici eu și nici multi alți. Respect pentru creator.

 • mcaangi

  Ce infect arata un iphone cu android 😂😬