Prima Pagina Facebook Alerta cu bomba in Bucuresti facuta de pe un numar folosit cu...

Alerta cu bomba in Bucuresti facuta de pe un numar folosit cu Facebook

O alerta cu bomba a fost facuta in Bucuresti astazi pentru o cladire din apropierea statiei de metrou Aurel Vlaicu, serviciul de urgenta 112 fiind apelat de catre un barbat necunoscut care a afirmat ca o bomba ar fi fost plasata intr-una dintre cladirile din respectiva zona.

Dupa investigarea alertei cu bomba si identificarea barbatului care a facut-o, acesta fiind paznicul cladirii pentru care a fost data alerta, politia a anuntat ca numarul de telefon de pe care a fost apelat serviciul 112 a fost folosit si la inregistrarea pe Facebook, el mai probabil la Facebook Messenger.

Da, ati citit bine, alerta cu bomba din Bucuresti a fost facuta de catre un barbat care a folosit o cartela prepay cu un numar de telefon utilizat si pentru a se conecta si la Facebook, iar de aici trageti fiecare ce concluzie doriti cu privire la nivelul de inteligenta pe care il are o asemenea persoana.

Retinut si audiat de catre politie, barbatul a afirmat ca alerta cu bomba a fost doar o gluma, insa gluma sa a dus la evacuarea catorva sute de persoane din interiorul cladirii si implicarea unui numar mare de pompieri, politisti si pirotehnisti care au ajuns la fata locului.

Avem un posibil suspect, bărbat bănuit că a făcut apelul la 112, audiat în acest moment la poliţie. Colegii de la Serviciul Pirotehnic au terminat de verificat subsolul. Sunt 26 de etaje de verificat, va fi o intervenţie de durată. Traficul în zonă a fost deviat pentru a se evita orice pericol

In ciuda faptului ca alerta cu bomba pare sa fie falsa, pirotehnistii cerceteaza cladirea pentru a se asigura ca in interiorul sau nu se afla un dispozitiv exploziv, iar sansele ca o bomba sa existe in respectiva cladire sunt foarte mici, dupa cum era de asteptat.

Lasand la o parte gluma cu alerta cu bomba, interesant este cat de repede a fost facuta legatura dintre un numar de telefon si un cont Facebook in conditiile in care teoretic lucrurile ar fi trebuit sa fie ceva mai complicate de descoperit intr-o perioada asa scurta de timp.

Deocamdata nu exista detalii suplimentare cu privire la informatiile privind legatura dintre numarul de telefon de pe care a fost facuta alerta cu bomba si contul de Facebook, insa probabil vor veni si lamuriri.

alerta bomba bucuresti

 • Alex S.

  Pur si simplu retardat mintal !!!
  😂😂😂

 • RaduD

  Si cati ca el ne inconjoara….

 • rundown

  clar, proasta p*** a curtat-o pe mamica lui. Trebuia sa faca totul mai interesant. Facea si el ceva artizanal cu 2-3 butoiase de bere legate cu banda adeziva. Mai lega 1 ceas cu cuc de el si 2 beculete de la instalatia de craciun. Si aia era bomba. Putea adauga si un pretervativ folosit cu un biletel motivational inauntru

 • rundown

  Totul bagat intr-o plasa de rafie manjita cu sange de om prost, legat la gura cu sarma ghimpata si stampila Partidului Romania Mare:))

 • Srb Srb

  clar era paznic…daca tot faci o gluma si testezi unitatile noastre, macar fa-o cu cap fara sa fii depistat. IQ slab

 • rundown

  Te inseli. Sigur a fost un exercitiu. Totul face parte dintr-o manevra de evacuare rapida a cladirii in caz de dezastru. Paznicul a fost lasat sa decida singur manevra. Vorba aia: “…daca esti prost si te prinde, noi vom nega orice implicare sau afiliere cu tine”
  Sigur va analiza cineva timpii de evacuare si organizarea staffului in caz de asa ceva.

 • Mihai

  Nu prea cred ca face cineva dinastea, dar nah, acum piata conspiratiilor e libera.