Camera duala a iPhone 7 Plus va fi produsa de LG Innotek

Camera duala a iPhone 7 Plus exista si va fi produsa de catre LG Innotek in vederea implementarii in noul smartphone al Apple.

Camera duala a iPhone 7 Plus va fi produsa de catre LG Innotek in urmatoarele saptamani, compania fiind aleasa de catre cei din Cupertino pentru intreaga productie a acestei componente, terminalul urmand a fi lansat oficial pe piata in toamna acestui an.

Camera duala a iPhone 7 Plus a aparut intr-o varietate de zvonuri si schite aparute in ultimele saptamani, multiple surse confirmand faptul ca Apple ar fi ales sa ofere o asemenea componenta pentru utilizatori impreuna cu noi functii menita sa ii convinga sa cumpere smartphone-ui.

Camera duala a iPhone 7 Plus va fi produsa in exclusivitate de catre cei de la LG Innotek pentru compania Apple, asa ca Sony va furniza doar camera iPhone 7, care ar trebui sa aiba un senzor de imagine mai mare, schite aparute astazi confirmand acest lucru pentru noi.

Camera duala a iPhone 7 Plus trebuia sa fie produsa si de catre Sony, insa un cutremur din prima parte a acestui an a afectat fabricile japonezilor si implicit capacitatea de productie, asa ca LG Innotek profita de aceasta ocazie pentru a castiga mai mulit bani de la Apple.

“LG Innotek will exclusively supply dual camera module to Apple’s iPhone 7 Plus, which will come out in September this year. The company will begin the shipment of dual camera module as early as this month. LG Innotek will monopolize the supply this year and there can be other vendors next year.”

Camera duala a iPhone 7 Plus urmeaza sa ofere posibilitatea de a inregistra poze si clipuri video de calitate mult mai buna decat pana in prezent si probabil la o rezolutie mai buna, compania Apple putand oferi si alte noutati importante pentru noi impreuna cu ea.

Din pacate deocamdata nu avem detalii cu privire la ceea ce va oferi camera duala a iPhone 7 Plus pe aprtea de specificatii sau informatii, insa este clar ca ea va fi implementata in terminal, asa ca ne asteapta o toamna foarte interesanta in lumea Apple.