iOS 9.3.1 nu mai este semnat de Apple

iOS 9.3.1 nu mai este semnat de Apple incepand din aceasta seara, compania americana interzicand din acest moment posibilitatea de a mai instala aceasta versiune a sistemului de operare in iPhone, iPad si iPod Touch-urile noastre, dupa cum era de asteptat.

iOS 9.3.1 a putut fi instalat pana in prezent deoarece Apple a semnat SHSH-uri pentru iTunes in vederea instalarii acestui build al iOS, insa incepand din aceasta seara doar iOS 9.3.2 mai poate fi instalat, acest build al iOS fiind lansat cu multe saptamani in urma.

In general compania Apple semneaza versiuni vechi ale iOS, cu maxim 1 versiune in urma, timp de cateva saptamani pentru a le permite celor nemultumiti de versiunea noua sa faca downgrade, iar asta s-a intamplat si pana astazi cu iOS 9.3.1, dar lucrurile s-au schimbat.

Daca pana astazi nu ati facut downgrade sau chiar update la iOS 9.3.1, ei bine nu veti mai avea ocazia sa mai instalati vreodata aceasta versiune a sistemului de operare, compania Apple blocand complet posibilitatea de a mai face instalarea, asa ca nu va ganditi la altceva.