Noi carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus apar in imagini

Noutatile iPhone 7 si iPhone 7 Plus sunt confirmate de noi carcase aparute in Asia, ele fiind produse in baza unor schite facute de Apple.

Noi carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus au aparut astazi in imagini multumita unor producatori asiatici de accesorii pentru terminale mobile, ele confirmand din nou ceea ce stiam deja in legatura cu ambele smartphone-uri pregatite pentru lansare de catre compania Apple.

Mai exact, aceste noi carcase au fost produse avand la baza aceleasi schite iPhone 7 pe care le-am vazut in atat de multe randuri, deci nu veti vedea absolut nimic noi dupa vizionarea lor, ci probabil veti mai mai convinsi ca informatiile aparute pana acum au spus adevarul.

Astazi v-am spus ci cum a evoluat iPhone 7 din ianuarie si pana in martie, Apple renuntand la cateva dintre elementele pe care intentiona sa le implementeze in al sau smartphone, insa aceste carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus nu ne arata respectivele elemente.

Practic, din imagini se vede ca iPhone 7 are o camera mai mare decat iPhone 6S, iar iPhone 7 Plus are camera duala, dar si un Smart Connector la baza carcase, toate aceste informatii fiind furnizate si de catre o multitudine de alte zvonuri aparute pana in prezent pe internet.

carcasa iPhone 7 Plus

In momentul de fata este destul de clar ca iPhone 7 si iPhone 7 Plus vor arata exact precum iPhone 6S si iPhone 6S Plus, exceptie facand disparitia antenelor, camerele si portiunea unde trebuia sa fie portul audio de 3.5mm, iar acum va exista doar o bucata de carcasa si un microfon singur.

In urmatoarele saptamani vom vedea tot mai multe informatii cu privire la iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa cele mai importante vor fi componentele care ne vor fi aratate in imagini, deoarece ele vor dezvalui daca Apple a mai facut vreo schimbare fata de planurile initiale sau nu.

carcasa iPhone 7 Plus 1

Concluzionand, acum puteti cumpara carcase pentru iPhone 7 si iPhone 7 Plus, insa nu le veti putea folosi chiar atat de bine si cu iPhone 6S sau iPhone 6S Plus din cauza micilor schimbari.

carcasa iPhone 7 Plus 3

iPhone 7 carcasa bleu