Samsung Galaxy Note 7 Edge cu ecran curbat a fost confirmat de o prima imagine

Samsung Galaxy Note 7 Edge cu ecran curbat a fost confirmat de o prima imagine aparuta in cursul noptii pe internet, ea parand sa vina direct de la echipa care dezvolta materialele publicitare pentru cei de la Samsung, iar referinta cu privire la noua caracteristica este cat se poate de clara.

Samsung Galaxy Note 7 Edge le va permite utilizatorilor sa foloseasca un stylus pentru a scrie pe marginea ecranului curbat, conform imaginii de mai jos, deci Samsung intentioneaza sa ofere unele functii care fac acea curbura utila, asa cum se intampla si la alte modele cu ecran similar.

Samsung Galaxy Note 7 Edge face parte dintr-o serie de smartphone-uri Samsung care au fost gandite pentru a productivitate, iar un ecran curbat care sa interactioneze cu un stylus ar putea oferi oportunitatea de a implementa o serie de functii noi in produsul coreenilor.

Samsung Galaxy Note 7 Edge trebuia sa vina cu un ecran curbat, dar si cu o carcasa curbata, insa aceasta imagine pare sa ne arate ca doar jumatate din acest zvon se va dovedi a fi adevarat, compania Samsung fiind interesata sa ofere mai multa functionalitate pentru utilizatorii sai si nu neaparat o carcasa inedita.

Samsung Galaxy Note 7 EdgeSamsung Galaxy Note 7 Edge urmeaza sa aiba, conform celor mai recente zvonuri, un ecran Super AMOLED de 5.8 inch cu rezolutie 2560 x 1440 pixeli, un chip Snapdragon 823 cu procesor quad-core, 6 GB RAM, placa video Adreno 530, o camera principala de 12 megapixeli, o camera frontala de 5 megapixeli, insa deocamdata nu se stie nimic despre baterie.

Samsung Galaxy Note 7 Edge trebuia sa fie in mod normal numit Samsung Galaxy Note 6, insa Samsung s-a gandit sa sara peste cifra 7 si sa implementeze un nou model de ecran care s-a dovedit a fi extrem de popular in linia sa de smartphone-uri, aceasta schimbare urmand a creste cu siguranta vanzarile.

Samsung Galaxy Note 7 Edge urmeaza sa fie prezentat in cadrul unei conferinte care ar trebui sa aiba loc in cursul lunii august, lansarea oficiala putand avea loc in aceeasi luna, sau poate chiar la o luna distanta, in functie de preferintele celor de la Samsung.