TARAbrella, umbrela cu sistem de detectare a vremii

TARAbrella este prima umbrela inteligenta ce foloseste un barometru digital incorporat pentru a monitoriza presiunea atmosferica la 35 de secunde, dar si un higrometru pentru a masura umiditatea.

Astfel ca, aceasta umbrela inteligenta e conceputa astfel incat sa ne anunte pe noi inainte dsa iesim din casa, daca e cazul sa o louam cu noi sau nu.

TARAbrella umbrela inteligenta

Momentan este in stadiul de finantare, aceasta urmand a avea incorporat si un microprocesor ce va analiza toate datele furnizate de cei doi senzori si ne va emite o prognoza meteo in functie de rezultate si de modificarea in timp a celor doua valori.

Deasemenea, are si un sistem anti-pierdere, adica un trakcker detasabil ce poate fi tinut in buzunar sau geanta, cand umbrela nu este folosita. Daca ati uitat umbrela undeva, acesta va emite un sunet daca sunteti mai departe de 9 metri fata de ea.

Un lucru rar intalnit la recentele umbrele inteligente este faptul ca TARAbrella are un LED care poate fi activat pentru a ne face mai vizibili pentru soferi.

 

 

Dupa finantare,TARAbrella ar urma sa coste 89$.