Asa ar arata iPhone 7 albastru (concept)

Saptamana trecuta au aparut primele informatii privind posibila lansare a unui iPhone 7 albastru, iar un grafician priceput s-a gandit sa ne prezinte astazi cum ar putea arata viitorul smartphone al companiei Apple, imaginile de mai jos fiind cat se poate de relevante.

Zvonul de saptamana trecuta sugera posibila lansare a unui iPhone 7 albastru inchis, adica o culoare pe care compania Apple nu a mai folosit-o vreodata in iPhone sau iPad, insa pe care a mai folosit-o in accesoriile pentru aceste terminale, sau pentru Apple Watch.

Acest iPhone 7 albastru are o culoare foarte inchisa, probabil mult mai inchisa decat cea pe care ar putea-o alege compania Apple pentru terminalul adevarat care urmeaza sa fie lansat pentru utilizatori, asa ca ramane de vazut ce vor alege cei din Cupertino, daca zvonul se va dovedi a fi adevarat.

Voi ce parere aveti despre acest concept ?

iPhone 7 albastru concept

iPhone 7 albastru concept 1

iPhone 7 albastru concept 10

iPhone 7 albastru concept 9iPhone 7 albastru concept 8

iPhone 7 albastru concept 7iPhone 7 albastru concept 6

iPhone 7 albastru concept 5

iPhone 7 albastru concept 4

iPhone 7 albastru concept 3iPhone 7 albastru concept 2

Articolul precedentTARAbrella, umbrela cu sistem de detectare a vremii
Articolul următorMuConnect – Primul adaptor magnetic de incarcare rapida
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.