Apple a brevetat un iPhone care este acoperit de un ecran gigant

La doar o zi dupa prezentarea iOS 10, companiei Apple i-a fost inregistrat un nou brevet de inventie, de aceasta data pentru nou tip de iPhone care cu siguranta ar indeplini visurile multor utilizatori dornici sa aiba parte de o schimbare majora pentru iPhone.

Mai exact, compania Apple descrie un iPhone care are un ecran flexibil, dar si o carcasa transparenta, aceasta inconjurand terminalul astfel incat utilizatorii sa poata vedea imagini de pe acesta indiferent pe ce parte a dispozitivului se uita.

Brevetul de inventie in discutie a fost depus in 2011 de catre compania Apple, deci are o vechime destul de mare si are un port de 30 de pini pentru iPhone, in locul celui Lightning, insa el prezinta un smartphone care ar putea schimba multe in industrie.

Practic Apple descrie o metoda prin care poate revolutiona iPhone, asa cum il stim noi astazi, insa e greu de spus daca are sau va avea la dispozitie tehnologia necesara pentru a putea oferi o schimbare atat de mare pentru dispozitivele sale.

A large majority of portable electronic devices have settled into a standard form factor; namely a flat planar form factor with a display on one side and an opaque housing which contains the electrical components covering the rear surface of the device. Unfortunately, this popular form factor, leaves the sides and rear surfaces of the device unused or at best configured with buttons and switches with fixed location and functionality. Since many of these buttons and switches have fixed functionality they cannot always be incorporated into third party applications. Therefore, there exists a need for an improved form factor for portable electronic devices which allows functionality to extend to more than one surface of the device.

iPhone ecran 360