Cum stergi aplicatiile native in iOS 10 pe iPhone si iPad ?

Stergerea aplicatiilor native in iOS 10 este posibila multumita lejeritatii cu care compania Apple priveste aceste aplicatii incepand cu anul 2016, ele fiind publicate in App Store pentru a putea fi decarcate din nou dupa ce au fost sterse de catre utilizatorii care au considerat ca nu mai au nevoie de ele.

Acum daca va intrebati cum stergeti aplicatiile native ale iOS 10 din iPhone sau iPad, ei bine clipul video de mai jos prezinta cat se poate de clar totul. Practic, stergerea aplicatiilor native se face la fel de usor precum in cazul stergerii oricaror altor aplicatii disponibile in terminalele noastre, deci nu va trebui sa parcurgeti o procedura complexa.

Chiar daca Apple permite stergerea aplicatiilor native in iOS 10 de pe iPhone sau iPad, avem un set limitat de aplicatii care pot fis terse, cateva dintre aplicatiile create de catre Apple fiind permanente in terminalele noastre, iar acest lucru este usor de inteles, unele oferind functii pe care alte aplicatii nu le au.

Stergand aplicatiile native din iOS 10 de pe iPhone sau iPad veti elibera spatiu din terminalele voastre si veti mai face loc pentru alte aplicatii pe care le puteti descarca din App Store, iar inainte sa plangeti dupa cele ale Apple, va reamintesc faptul ca ele pot fi oricand descarcate din nou din App Store.