Descarca iOS 10 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch

Dupa cum prea bine stiti deja, iOS 10 beta 1 a fost pus de catre Apple la dispozitia dezvoltatorilor de aplicatii pentru iPhone, iPad si iPod Touch, versiunea beta publica urmand a fi lansata in iulie, dupa ce vor fi rezolvate toate problemele sale.

Stiu ca multi dintre voi doriti sa descarcati iOS 10 beta 1, iar in acest articol aveti link-uri care va permit sa faceti acest lucru, INSA nu va pot confirma fara dubiu ca veti putea face instalarea fara un UDID inregistrat in contul unui dezvoltator de aplicatii pentru platforma iOS, desi acest lucru ar trebui sa fie posibil.

Din pacate NU VA RECOMAND sa instalat aceasta versiune a iOS 10 deocamdata, iar in atricolul pentru noutatile iOS 10 beta 1 am explicat ca exista probleme de performanta si functionare cu acest build al sistemului de operare, asa ca ar fi bine sa stati departe de el.

Daca totusi doriti sa descarcati iOS 10 beta 1, atunci aveti la dispozitie mai jos link-urile pentru fiecare ipsw in parte :

Alternativ exista optiunea de a instala in terminalul vostru un profil de dezvoltator care ar trebui sa permita instalarea iOS 10 beta 1, el putand fi descarcat din aceasta pagina.

14 COMENTARII

  1. Link-ul funcționează dacă îl deschideți în safari sau YouTube. Altfel da o eroare. Eu l-am pus și problemele sunt următoarele : uneori nu se aude când suni pe cineva,mă refer la tonul de apel,la blocarea telefonului,nu se aude nimic,deși în setări e activat,când apeși pe butonul de revenire în spate într-o aplicație,întârzie jumătate de secunda. Pe iphone 6s. În rest sunt foarte mulțumit. Amprenta o recunoaște mult mai repede și mai bine decât pe ios 9. Am rămas surprins de acest fapt.