Urmareste intreaga conferinta Apple in doar 7 sau 10 minute

Intreaga conferinta Apple de deschidere a WWDC 2016 are nu mai putin de 2 ore, insa daca doriti sa vedeti toate anunturile importante intr-un timp foarte scurt, ei bine exista optiunea de a face acest lucru in 7 sau 10 minute, in functie de preferintele voastre.

Apple a publicat deja inregistrarea completa a WWDC 2016 in cadrul website-ului sau, insa clipurile video de mai jos va permit sa revedeti tot ceea ce este important si notabil intr-o perioada foarte scurta de timp, asa cum si este si normal sa avem ocazia.

Va urez vizionare placuta.

Articolul precedentDescarca iOS 10 beta 1 pentru iPhone, iPad si iPod Touch
Articolul următoriOS 10 permite editarea pozelor in format RAW
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.