Prima Pagina iOS 10 iOS 10 Rich Notifications – ce sunt si pe ce iPhone sau...

iOS 10 Rich Notifications – ce sunt si pe ce iPhone sau iPad le poti folosi

iOS 10 Rich Notifications este un nou tip de notificare implementata de catre compania Apple in LockScreen, ecranul de blocare, al iOS 10, cei din Cupertino oferindu-ne in sfarsit posibilitatea de a vedea mai multe mesaje dintr-o conversatie, daca ele au fost primite cand ecranul a fost stins.

Daca pana acum mesajele erau afisate separat si puteam doar sa raspundem la ele, acum Apple grupeaza notificarile pentru mesaje intr-o notificate bogata, rich notification, iar la accesarea sa folosind 3D Touch, sau o apasare indelunga, vom vedea toate mesajele pe care le-am primit.

Avand acces la conversatie, vom putea raspunde sau vom putea trimite orice fel de texte, imagini, stickere, mesaje audio, poze, clipuri video sau chiar desene, totul direct din LockScreen, fara a mai deschide aplicatia Mesaje pentru a avea acces la aceste functii.

Desi Apple a spus initial ca functia Rich Notifications va fi disponibila doar pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile care au implementat 3D Touch, se pare ca pana la urma toate iDevice-urile vor beneficia de acest sistem, indiferent de modul in care se interactioneaza cu ecranul.

iOS 10 rich notifications

 • Edi Filip

  Pentru cei care au pus beta 1 si @zaone :
  Va mai merge app Battery life? Mie nu imi mai afișează wearlevel, arata “nan%..”
  Si inca ceva, acum cand scriu comentarii ma duce in partea de jos a paginii si nu mai pot vedea ce scriu. Ori de cate ori as apasă tastele ma duce in jos de tot ( eu scriu din safari)

 • Bogdan

  Si mie mi se întâmpla la fel in legătura cu comentariile

 • Calin

  Nici mie nu mi mai arata😂

 • Marius R.

  Nu mai indica nimicin aplicatie, toate sunt cu 0 si la mine.

 • Srb Srb

  deci oricine are acces sa dea mesaje din notificari..si daca esti destept poate afli si parole de la persoana cu care vorbesti, in caz ca e prietena/sotia si ea iti stie parola

 • Roli

  Voi ce parere aveti? Se merita sa pun iOS 10 asta beta pe iPhone 6? Se va misca mai greu telefonul?

 • calin

  Eu am beta pe 6s si se misca absolut impecabil

 • Unele aplicatii nici macar nu se deschid in iOS 10, asa ca asteptati-va la probleme.