OnePlus 3 are Snapdragon 820, 6 GB RAM si costa doar 399 de dolari

Printre toate evenimentele legate de conferinta Apple de aseara, cei de la OnePlus au lansat in aceasta seara OnePlus 3, un smartphone extrem de interesant care cu siguranta va atrage atentia unui numar foarte mare de persoane, in special cele din Asia care cauta terminale mobile foarte ieftine.

Conform companiei OnePlus, noul smartphone OnePlus 3 are un chip Snapdragon 820 cu procesor quad-core, 6 GB RAM, o camera principala de 16 megapixeli, ecran AMOLED de 5.5 inch cu rezolutie 1920 x 1080 pixeli, o baterie de 3000 mAh, cititor de amprente si minim 64 GB spatiu de stocare.

OnePlus 3 are o carcasa din aluminiu care ii ofera un design mult mai placut fata de predecesorul sau, iar compania OnePlus a implementat inclusiv un chip NFC si un sistem de incarcare rapida, aceste functii devenind standard pentru smartphone-urile Android de top, deci OnePlus 3 trebuia sa le aiba.

Poate cea mai impresionanta caracteristica a OnePlus 3 este pretul de doar 399 de dolari practicat de catre compania OnePlus, el fiind aplicat pentur modelele vandute in Asia sau America de Nord, insa in Europa el probabil va fi disponibil la un pret ceva mai mare decat va asteptati multi dintre voi.

In momentul de fata OnePlus 3 intra in concurenta directa cu smartphone-urile premium ale Samsung, HTC, LG, etc, iar pretul sau de 399 de dolari il face cu siguranta extrem de atractiv, mai ales ca incepand de anul acesta nu va mai fi nevoie de o invitatie pentru a face achizitia.

Voi ce parere aveti despre OnePlus 3 ?

OnePlus 3

OnePlus 3 2

OnePlus 3 1