Prima Pagina iOS 10 Apple Maps afiseaza starea vremii oraselor in iOS 10

Apple Maps afiseaza starea vremii oraselor in iOS 10

O schimbare subtila dar foarte interesanta pentru aplicatia Apple Maps din iOS 10 ne ofera posibilitatea de a vedea starea vremii pentru oricare dintre orasele din Romania, ea fiind afisata intr-un format foarte mic, vizibil in partea dreapta jos a aplicatiei care ne permie sa cautam informatii pentru locatii.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum este afisata starea vremii in Apple Maps pentru diverse orase de pe planeta, inclusiv din Romania, iOS 10 preluand automat date despre stare vremii din locatie in baza acelorasi informatii pe care compania Apple le afiseaza in aplicatia Weather, Vremea.

Ca sa fiu complet sincer, schimbarea este una de bun augur pentru utilizatorii de iPhone, iPad si iPod Touch-uri deoarece vom sti la ce sa ne asteptam in momentul in care ajungem in locatia de destinatie, sau in diversele orase care ne despart de locatia respectiva, starea vremii fiind foarte importanta.

Din pacate informatii privind starea vremii nu sunt afisate si in itinerariul facut de catre Apple Maps pentru rutele cu ghidare vocala, oferirea de detalii privind starea vremii din locatiile pe care urmeaza sa le vizitam fiind o schimbare pe care multi s-ar fi bucurat sa o aiba disponibila.

iOS 10 Apple Maps temperatura locatie

 • BMW

  Hărțile de la APPLE sunt atât de proaste încât în București arată în loc de DN 2 :)) DN 1 … Poate sunt 2 DN1 și nu știm noi 😂😂

 • alexandru20

  Deci Zaone, locuiesti in cartierul Vitan aa?

 • Srb Srb

  DN 1?

 • N-are treaba pin-ul ala, oricum e pus pe albia lacului Vacaresti :))

 • BMW

  Porțiunea de DN 2 din centrul Bucureștiului și până la centură in APPLE maps este confundată cu DN 1 … Dacă nu mă crezi Srb Srb poți intra să verifici … E imposibil să am doar eu problema asta ….. Sunt foarte slabe hărțile de la APPLE …..

 • Srb Srb

  Cu DN1????pe google maps ai incercat?

 • BMW

  Folosesc doar Google Maps ! Asta nu înseamnă că nu mai intru din când în când și pe Apple Maps să văd dacă se mai schimbă câte ceva … Voiam doar să zic că harțile de Apple mai au mult până o să fie acceptabile …

 • Srb Srb

  Pai ce iti apare gresit Dn1?