6 noutati asteptate de catre analisti pentru iPhone 8

6 noutati pe care Apple urmeaza sa le implementeze in iPhone 8 in momentul lansarii din toamna anului 2017.

Pentru ca iPhone 7 este prea plictisitor si nu merita pera multa atentie, analistii de la Credit Suisse isi ocupa timpul cu gasirea de informatii privitoare la lansarea iPhone 8, iar cei din Asia si-au aratat dispusi sa ofere cateva indicii cu privire la ceea ce ar urma sa ofere compania Apple pentru utilizatori.

Analistii institutiei financiare Credit Suisse sunt de parere ca iPhone 8 urmeaza sa fie un “super ciclu” de upgrade pentru utilizatori, compania Apple implementand cele mai multe schimbari din ultimii ani intr-un terminal iPhone, iar acest lucru a tot fost repetat de o varietate de zvonuri aparute pana in prezent pe internet.

Toate aceste informatii au la baza indicii privind testele pe care le face Apple pentru diverse prototipuri ale iPhone 8, acestea fiind deja in proces de dezvoltare, chiar daca iPhone 7 va fi lansat anul acesta pe piata, Apple avand mereu in pregatire ceva nou pentru a putea testa din timp toate schimbarile.

Din moment ce peste 1 an ne desparte de lansarea iPhone 8 pe piata, exista sanse ca unele lucruri sa se schimbe pana in momentul prezentarii oficiale, insa vom vedea si mai multe zvonuri pana in acel moment, dar acum analistii Credit Suisse sunt de parere ca iPhone 8 va avea urmatoarele 6 noutati :

  • ecran OLED;
  • panou frontal acoperit in totalitate de ecran;
  • buton home tactil, sau eliminarea completa a sa;
  • un Force Touch imbunatatit pentru a oferi vibratii mai complexe pentru 3D Touch;
  • camera mai buna;
  • incarcare wireless.

Schimbarile par ireale daca ne uitam la ceea ce se presupune ca ar urma sa aduca iPhone 7 anul acesta, insa trebuie sa va reamintesc faptul ca vorbim despre un iPhone aniversar, asa ca Apple trebuie sa il faca foarte bun pentru a marca intr-un mod corespunzator implinirea a 10 ani de la lansarea iPhone.

Voi cate dintre aceste schimbari credeti ca vor ajunge in iPhone 8?

15 COMENTARII

  1. Si poate si propriul sim cu acces direct la satelitii Apple pentru semnal chiar si in zone unde normal nu ai avea nici o sansa de semnal. Asta da revolutie !

  2. Iphone 8 … Serios acum adica peate 3 ani
    Nu stiu de ce nu borbim de iphone 10 … Ca doar suna bine.
    Exageram oameni buni !!!

  3. Ai vrut sa zici iPhone 7s ( 8 apare peste 2 ani daca am calculat eu bine ) – posibil, dar numai daca si-o iau rau in freza cu iPhone 7

  4. Am deschis articolul numai pentru a comenta titlul.Refuz sa citesc ce scornesc o mâna de tampiti despre un produs care va fi lansat peste ani buni,daca va fi lansat. Mai iau si bani ca sa scrie fabulații

  5. Vise taică… Auzi: cu acces direct la sateliții Apple! Hahaha :))) Doamne ce SF-uri…
    Calitatea audio a semnalului din telefoanele moderne și cantitatea enormă de date de transfer sunt datorate frecvențelor mari a undelor radio 3G, 4G. Fizica de clasa a 12a spune clar că frecvența undelor radio este invers proporțională cu lungimea de undă. Nu poți transmite unde radio cu lungimi micro pe distanțe atât de mari (satelit – Terra). Pe distanțe mari se transmite cu unde lungi, iar calitatea audio este precară. Încearcă la radioul din mașină cum se aude pe FM și cum se aude pe AM.

    Legile fizice au limitările lor. Vorba aia: nu tot ce zboară se mănâncă.

  6. @Viorel nu stiu in ce epoca esti tu. De 2 ani de zile sunt porturi tv care transmit filme 3d prin satelit. Se pot transmite pachete uriase prin satelit fara nici o probleme. Legile fizice. Am si fm este terestru si lucreaza in frecvente foarte joase in comparatie cu satelitul.
    Tot asa funtioneaza si microunda(ciupercile alea rotunde care l vezi pe piloane). Pe ele se transfera toata informatia la 3g 4g. Pot transmite pachete fara numar ?
    Mai este de lucru dar nu imposibil pt conexiune satelit.
    Si cine isi doreste asa ceva? Eu unul nu ca raman fara munca. ???

  7. Nu numai ca are nevoie apple de asa ceva dar tinand cont cum merge ios10 si faptul ca deja home button din ip7 pare a fi tactil cu 3d touch…tot ce se poate

  8. Dupa 7 vine 8, sau un nume aniversar ceva, nu o da mai existe 7s si cred ca S-uri in general. Motivul, la anul Samsung va prezenta Galaxy S8 si din punct de vedere al marketingului ar putea parea ca samsung e cu un model in fata apple(nota si parere personala)

  9. Da, insa de ce putere ai nevoie pentru transmisie / receptie? Ai de gand sa umbli cu farfuria parabolica atasata la iPhone? Statiile alea au amplificatoare de semnal, hardware-ul necesar ocupa spatiu enorm, nu poti pune asa ceva intr-un smartphone :)))

  10. Aparatura exista de mult si chiar am vazut intr-o unitate (nu spun mai multe detalii ca a fost ceva interzis ?)
    Era ca o simpla tableta cu conexiune numai prin satelit. Restul poti deduce singur ce poate face.
    Ideea este ca tehnologia exista de milt doar ca banuiesc este foarte scumpa si pe deasupra se gandeste ca la petrol. De ce nu se fac masini care sa functioneze cu hidrogen , o frimitura de uraniu sau bateriile care au capacitatea de a mentine functionala o masina pt. cateva mii de km doar cu o singura incarcare.