Butonul Home tactil al iPhone 7 apare in primele imagini

iPhone 7 cu buton Home tactil apare astazi in prime presupuse imagini, ele avand rolul de a confirma zvonuri aparute cu ceva timp in urma care sugerau faptul ca Apple va implementa aceasta schimbare radicala pentru modul in care ne controlam iDevice-urile.

Conform celor care ofera aceste imagini, butonul Home tactil al iPhone 7 este la nivelul panoului frontal, deci nu este usor sub acesta si inelul Touch ID care ar trebui sa fie in mod normal in jurul acestui buton nu mai exista, el fiind doar delimitat pentru a sti exact unde se afla.

Aceasta nu este prima oara cand ni se spune ca vom avea un iPhone 7 cu buton Home tactil din toamna acestui an, insa aceasta este prima oara cand vedem imagini in care aceasta presupusa schimbare ne este afisata, dar ele trebuie privite cu foarte mare neincredere.

Lansarea unui iPhone 7 cu buton Home tactil ar fi logica pentru Apple in ideea de a le oferi utilizatorilor un terminal care este rezistent la apa si la praf, eliminarea butonului Home fizic permitand o mult mai buna etansare a carcasei iPhone 7, asa ca teoretic dispozitivul ar trebui sa fie mai rezistent.

iPhone 7 buton Home tactil

De-a lungul timpului au existat diverse probleme cu butoanele Home ale terminalelor iPhone, acestea stricandu-se si generand foarte multe probleme de utilizatori, iar eliminarea sa si implementarea unui buton Home tactil ar fi o schimbare pe care multi probabil s-ar bucura sa o vada repede.

Avand in vedere ca informatiile nu vin de la o sursa de foarte mare incredere, ele nu trebuie privite cu foarte mare incredere pentru ca sunt foarte usor de modificat in Photoshop, deci teoretic oricine poate face exact acelasi lucru fara prea mult efort, dupa cum probabil va imaginati.

iPhone 7 buton Home tactil 1

Mai mult decat atat, senzorii plasati in partea superioara a iPhone 7 arata destul de ciudat, asa ca imaginea cu acest buton Home tactil ar putea fi intr-adevar trucadata, dar va trebui sa asteptam pana in toamna pentru a vedea cat de real este tot ceea ce ni se prezinta acum.

Desi poate parea greu de crezut ca Apple va implementa un buton Home tactil in iPhone 7, cei din Cupertino au inregistrat totusi brevete de inventie care descriu modul in care o asemenea schimbare ar putea fi oferita, asa ca exista sanse ca ea totusi sa vina, chiar daca poate nu anul acesta.

Voi ce parere aveti, vom avea un iPhone 7 cu buton Home tactil ?

20 COMENTARII

  1. Poate fi adevarat, mai ales ca in ios10 trebuie apasat pe buton pentru deblocare, asa cu butonul tactil nu se mai simte acea “apasare”.

  2. Se poate sa implementeze buton tactil in Iphone 7, totusi poza pare falsa. In al doilea rand nu inteleg rolul inelului in contextul in care nu e buton fizic, putea doar sa fie desenat.

  3. este si normal la modul in care ios10 merge…este clar ca asta e primul pas catre iphone 8 si display care are integrat toucid

  4. este si normal la modul in care ios10 merge…este clar ca asta e primul pas catre iphone 8 si display care are integrat toucid!

  5. Eu cred ca traducerea pt romana e gresita. Inloc de apasa ar trebui sa scrie atinge pt deblocare. Oricum are nevoie de 3d touch acest buton

  6. În engleză scrie “Press (!!!) Home to Unlock”, deci în română e bine “apasă”, pentru că TREBUIE SĂ APEȘI!!!

  7. Eu nu mai inteleg. Unii care au 6s zic ca e nevoie sa apesi butonul 1 data cand e in sleep si se aprinde si deblocheaza,iar cand ecranul este aprins doar atingi touchid si se deblocheaza…cum e domne?

  8. Ok. Pt ca este ilogic, adica cu ecren aprins artrebui doar sa atingi touchid si inelul sa simta asta sa activeze senzorul. Asa acuma inelul poate sa dispara, ma rog poate asta e si ideea daca vor peste 1 an sa integreze senzorul in ecran

  9. Nu contează dacă e ecranul aprins sau stins, pe 6S apeși o dată butonul și se deblochează. Din buton îl deblochezi, nu contează în ce stare e ecranul.

  10. Da, îl apeși când e în sleep și se deblochează, îl apeși când e ecranul aprins și se deblochează.

    Dacă-l apeși cu scopul de a aprinde ecranul, l-ai și deblocat.