Apple Watch 2 va fi lansat impreuna cu iPhone 7

Apple Watch 2 este viitoarea versiune a ceasului inteligent produs de catre compania Apple, americanii pregatind o actualizare seriasa pentru acest produs avand in vedere ca primul a fost intens criticat de catre foarte multa lume pentru lipsa unor functii considerate a fi esentiale.

Informatiile privind lansarea Apple Watch 2 impreuna cu iPhone 7 sunt confirmate de faptul ca Apple a intensificat achizitiile de componente pentru viitorul sau smartwatch, partenerii asiatici ai celor din Cupertino confirmand planurile Apple cu privire la lansarea pe piata a viitorului produs.

Pentru Apple Watch 2 compania Apple ar fi plasat comenzi de componente mai mari chiar si decat in cazul primei versiuni a Apple Watch, asa ca lucrurile incep sa devina extrem de interesante, cei din Cupertino parand increzatori in faptul ca vanzarile urmeaza sa creasca in urmatorul an.

In baza comenzilor facute de catre Apple pentru Apple Watch 2 se estimeaza faptul ca in jur de 2 milioane de unitati ar urma sa fie comercializate lunar in tarile in care el ar trebui sa fie disponibil, cifra fiind foarte mare daca ne gandim ca vorbim totusi despre un smartwatch si nu alt tip de produs.

Apple has stepped up procurement of chips and components for the second-generation Apple Watch which is expected to debut later in 2016. Orders for the upcoming Apple Watch have been higher-than-expected. Judging from the orders, the sources estimated that about two million units of the new Apple Watch could be shipped monthly.Sales of the Apple Watch have been a disappointment, the sources suggested.

Partea interesanta este ca inclusiv partenerii Apple sunt de parere ca vanzarile Apple Watch au fost dezamagitoare, semn ca asteptarile analistilor cu privire la acest produs n-au fost supra-evaluate, daca ne gandim ca inclusiv companiile partenere Apple se asteptau la ceva mai mult.

1 COMENTARIU

  1. m-as mira ca eventul din sept sa nu fie mare prezentand iphone 7 cu ios10, toate noile mac cu macOS Sierra si Apple Watch 2 cu watchOS3