Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat pe 2 august

Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat pe 2 august conform unei imagini care ar trebui sa fie folosita pe post de invitatie de catre cei de la Samsung pentru a anunta evenimentul in cadrul caruia urmeaza sa prezinte lumii intregi noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat pe 2 august si conform sursei care a furnizat imaginea de mai jos, se pare ca terminalul va avea intr-adevar un ecran curbat, asa cum au specificat o varietate de surse pana in prezent, cei de la Samsung preluand caracteristica terminalelor din seria Edge.

Nu se stie deocamdata daca denumirea finala a terminalului este Samsung Galaxy Note 7 sau Samsung Galaxy Note 7 Edge, insa prezentarea urmeaza sa aiba loc pe data de 2 august in New York, o locatie pe care cei de la Samsung au ales-o in mod frecvent pentru a prezenta terminalele de acest gen.

Imaginea oferita astazi pare sa indice faptul ca Samsung intentioneaza intr-adevar sa foloseasca cifra 7 in denumirea noului sau produs, asta desi in mod normal el ar fi trebuit sa aiba cifra 6, deoarece anul trecut a fost lansat Samsung Galaxy Note 5, iar continuarea logica ar fi fost cu folosirea cifrei 6.

Samsung Galaxy Note 7 invitatie

Desi deocamdata nu se cunoaste clar denumirea terminalului, Samsung Galaxy Note 7 urmeaza totusi sa aiba un ecran curbat cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie qHD, un chip Snapdragon 823 cu procesor quad-core, plus un chip Exynos urmand a fi utilizate, o baterie de 4000 mAh urmand a furniza energia necesara functionarii.

Daca Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat pe 2 august, atunci exista sansa ca lansarea sa aiba loc in aceeasi luna, poate la 2 -3 saptamani dupa eveniment, insa terminalul va ajunge cu siguranta pe piata inainte ca iPhone 7 sa fie lansat, acesta fiind si scopul prezentarii sale in luna august.