Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat pe 2 august

Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat pe 2 august

Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat pe 2 august conform unei imagini care ar trebui sa fie folosita pe post de invitatie de catre cei de la Samsung pentru a anunta evenimentul in cadrul caruia urmeaza sa prezinte lumii intregi noul smartphone.

Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat pe 2 august si conform sursei care a furnizat imaginea de mai jos, se pare ca terminalul va avea intr-adevar un ecran curbat, asa cum au specificat o varietate de surse pana in prezent, cei de la Samsung preluand caracteristica terminalelor din seria Edge.

Nu se stie deocamdata daca denumirea finala a terminalului este Samsung Galaxy Note 7 sau Samsung Galaxy Note 7 Edge, insa prezentarea urmeaza sa aiba loc pe data de 2 august in New York, o locatie pe care cei de la Samsung au ales-o in mod frecvent pentru a prezenta terminalele de acest gen.

Imaginea oferita astazi pare sa indice faptul ca Samsung intentioneaza intr-adevar sa foloseasca cifra 7 in denumirea noului sau produs, asta desi in mod normal el ar fi trebuit sa aiba cifra 6, deoarece anul trecut a fost lansat Samsung Galaxy Note 5, iar continuarea logica ar fi fost cu folosirea cifrei 6.

Samsung Galaxy Note 7 invitatie

Desi deocamdata nu se cunoaste clar denumirea terminalului, Samsung Galaxy Note 7 urmeaza totusi sa aiba un ecran curbat cu diagonala de 5.8 inch si rezolutie qHD, un chip Snapdragon 823 cu procesor quad-core, plus un chip Exynos urmand a fi utilizate, o baterie de 4000 mAh urmand a furniza energia necesara functionarii.

Daca Samsung Galaxy Note 7 va fi prezentat pe 2 august, atunci exista sansa ca lansarea sa aiba loc in aceeasi luna, poate la 2 -3 saptamani dupa eveniment, insa terminalul va ajunge cu siguranta pe piata inainte ca iPhone 7 sa fie lansat, acesta fiind si scopul prezentarii sale in luna august.

 • V.P

  Buton Home touch iPhone 7 vs Scanner IRIS Samsung +++ multe alte surprize prezentate in lunile augusust – septembrie .

 • Srb Srb

  hhiihhiihi

 • Viorel Predatorul

  Poate se va numi “Note Z”, ca eu asa vad in imagine: un mare Z :))
  Ideea de a numerota iteratiile produsului mi se pare expirata. Cel mai mare impact l-a avut primul Note: produsul s-a numit pur si simplu “Galaxy Note”, fara 1, 2, S sau altele.
  Ideea este la fel de proasta ca si cand copiii unui cuplu s-ar numi cu terminatiile 1, 2, etc.

  Primul copil il numesti “Srb”. Al doilea il numesti “Srb 2” sau “Srb Srb”. Al treilea: “Srb 3” sau “Srb Srb Srb”!! Neah… Ceva nu merge.

  PS: Srb Srb, sorry buddy, dar nu m-am putut abtine :))) Sper sa apreciezi…
  Al tau Predator!

 • V.P

  ;)))).