Cel mai mic microscop 400x pentru Smartphone

Suntem cu totii in mod constant tineri exploratori, ce fac eforturi sa traiasca intr-o lume plina de surprize placute si oportunitati pe care ne dorim sa le impartasim si cu cei din jur.

nurugo cel mai micr microscop pentru iphoneNurugo Micro nu este numai in beneficiul cercetatorilor, a oamenilor de stiinta sau a medicalor calificat. Copii iscoditor si tineri studenti pot, de asemenea, descoperi lumea microscopica. Nurugo Micro este cel mai mic si cel mai usor microscop digital, cu o marire de 400x si rezolutie mare. Asadar, puteti sa dezlantuiti omul de stiinta din voi, impartasind ce ati descoperit cu ajutorul acestui microscop via aplicatiei Nurugo Box.

cel mai mic microscop pentru smartphone

Nurugo Micro te ajuta sa realizezi fotografii marite uimitoare si clipuri video cu o rezolutie inalta. Pur si simplu atasati Nurugo Micro la smartphone si va puteti bucura de o lume ce nu poate fi observata cu ochiul liber.

Acesta poate fi utilizat in multe profesii in multe domenii, cu Nurugo neavand nevoie de setari complicate, imediat va puteti inregistra imagini, utilizati-l pentru raportare. Chiar puteti transfera fisierele inregistrate la un coleg/prieten.

De exemplu, puteti verifica modul in care este poluata apa de la robinet deci puteti sa il utilizati in cercetarea comerciala din viata de zi cu zi.

O caracteristica interesanta este faptul ca permite sa utilizati microscopul cand lucrati pe un videoclip si incercati sa obtineti un video de o calitate cat mai buna sau pentru a ajusta dimensiunea subiectului cu mai multă usurinta si comoditate sau pentru a trimite si partaja imagini sau clipuri video mai rapid cu prietenii si colegii. Aplicatia va permite sa utilizati microscopul pe o scara larga, in toate clasele de domenii si activitati.

Pretul porneste de la 5$ pachetul standard cu un accesoriu Nurugo si 65$ pachetul premium.