iOS 10 jailbreak a fost facut (Video)

iOS 10 jailbreak a fos deja facut, un terminal iPhone 5 demonstrandu-ne ca noua versiune a iOS este vulnerabila in fata hackerilor.

iOS 10 jailbreak a fost deja facut, iar in clipul video de mai jos aveti prima dovada a faptului ca iOS 10 este vulnerabil a exploit-uri care permit efectuarea unui jailbreak pentru, cel putin, iPhone 5, acesta fiind codul dispozitivului din imaginea de mai jos.

Acest iOS 10 jailbreak a fost facut de catre celebrul hacker iH8sn0w, deci nu incape indoiala cu privire la faptul ca tot ceea ce vedem este 100% adevarat, el avand o varietate de exploit-uri pe care le foloseste de cativa ani pentru a obtine acces de administrator la diversele versiuni ale iOS.

Exploit-urile lui iH8sn0w par sa fi rezistat in timp, el dovedind ca diverse versiuni ale iOS sunt vulnerabile pentru a se lansa solutii de jailbreak, iar aceasta dovada a posibilitatii de a face iOS 10 jailbreak pune compania Apple in dificultate in lupta sa de a securiza sistemul de operare in fata FBI.

E greu de spus daca iH8sn0w are vreo dorinta de a lansa o solutie de iOS 10 jailbreak, el fiind concentrat acum pe alte proiecte, insa n-as exclude aceasta posibilitate, asa cum nici nu as spune ca exista sanse foarte mari ca ea sa fie lansata in viitorul foarte apropiat, dar speranta moare ultima, nu-i asa ?

Articolul precedentTelekom ofera WiFi gratuit in Romania cu ocazia Free WiFi Day
Articolul următorCel mai mic microscop 400x pentru Smartphone
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.