iOS 10 jailbreak a fost facut (Video)

iOS 10 jailbreak a fos deja facut, un terminal iPhone 5 demonstrandu-ne ca noua versiune a iOS este vulnerabila in fata hackerilor.

iOS 10 jailbreak a fost deja facut, iar in clipul video de mai jos aveti prima dovada a faptului ca iOS 10 este vulnerabil a exploit-uri care permit efectuarea unui jailbreak pentru, cel putin, iPhone 5, acesta fiind codul dispozitivului din imaginea de mai jos.

Acest iOS 10 jailbreak a fost facut de catre celebrul hacker iH8sn0w, deci nu incape indoiala cu privire la faptul ca tot ceea ce vedem este 100% adevarat, el avand o varietate de exploit-uri pe care le foloseste de cativa ani pentru a obtine acces de administrator la diversele versiuni ale iOS.

Exploit-urile lui iH8sn0w par sa fi rezistat in timp, el dovedind ca diverse versiuni ale iOS sunt vulnerabile pentru a se lansa solutii de jailbreak, iar aceasta dovada a posibilitatii de a face iOS 10 jailbreak pune compania Apple in dificultate in lupta sa de a securiza sistemul de operare in fata FBI.

E greu de spus daca iH8sn0w are vreo dorinta de a lansa o solutie de iOS 10 jailbreak, el fiind concentrat acum pe alte proiecte, insa n-as exclude aceasta posibilitate, asa cum nici nu as spune ca exista sanse foarte mari ca ea sa fie lansata in viitorul foarte apropiat, dar speranta moare ultima, nu-i asa ?

15 COMENTARII

  1. Mda,peste tot filmulete si filmulete,nimic disponibil de fapt.

    Oare cum ii pune pe Apple in dificultate fata de FBI cand la toate versiunile mai noi de jailbreak trebuia sa ai un dispozitiv activat,fara passcode fara find my iPhone activ etc.

  2. @ifallenarh, daca valoreaza zeci de mii de euro, de ce nu o vand? Asta e doar asa sa mai apara in centrul atentie sa nu uita lumea de existenta lui si cam atat. Daca ar cere si 1$ pentru a descarca solutia de jailbreak sigur ar ajune la o suma frumoasa.

  3. @zaone
    Daca pe mine m-ai intrebat da.
    Am ghibionul sa am iphone se si nu pot face…
    Deja ma gandesc sa trec pe android…
    Am multi cunoscuti care au renuntat la apple … Si motivul este lipsa jailbrekului

  4. Cu sau fără jailbrek, iPhone-ul mi se pare unul dintre cele mai bune telefoane, prin simplu fapt ca are un procesor dual-core care se bate cap in cap cu un octa-core de la Samsung, iar restul poate continua. Si încă ceva, eu am un iPhone SE de aproape 3 saptamâni, iar un prieten are A5, model 2016 de 3 zile si se mișca JALNIC!!!

  5. Neinteresant atata timp cat telefonul meu nu va fi niciodata pe ios 10 pentru ca nu ma mai las pacalit de japitele de la apple sa mi ingreuneze telefonul, chiar daca au facut o deja cu ios 9. Ma opresc aici, imi ajunge unde sunt. Daca apare pt ios 9 e bine daca nu, fb, whatsapp si imessage merg si fara jailbreak ?