Telekom ofera WiFi gratuit in Romania cu ocazia Free WiFi Day

Telekom ofera WiFi gratuit in Romania cu ocazia Free WiFi Day, operatorul de telefonie mobila lucrand in parteneriat cu FON pentru a permite accesul gratuit la punctele de accces FON pentru toti cei care se afla in apropierea unui asemenea terminal de acces la internet.

Free WiFi Day se celebreaza in data de 20 iunie, iar telekom ofera WiFi gratuit in acea zi prin hotspot-urile FON pe care clientii sai le au active si configurate astfel incat sa isi partajeze conexiunea de internet cu orice fel de persoana care se afla in raza de actiune a unui asemenea dispozitiv.

Conform operatorului, in Romania exista 40.000 de hotspot-uri FON, astfel ca Telekom ofera WiFi gratuit in toate aceste puncte de acces timp de 24 de ore incepand cu ora 0:00 a zilei de 20 iunie, deci daca va veti afla in preajma unui asemenea punct de acces, va veti putea bucura de acces gratuit la internet.

Pentru a beneficia de WiFi gratuit de la Telekom si FON va trebui mai intai za identificati un hotspot de acces in aceasta pagina. Dupa ce ati identificat un punct de acces, va trebui sa va conetati la el, sa deschideti browserul de internet, iar dupa redirectionarea la website-ul FON sa alegeti optiunea Cod Promotional si sa introduceti codul TelekomFonOffer.

Aceasta este prima initiativa in cadrul careia Telekom ofera WiFi gratuit in Romania impreuna cu FON, insa daca ea va avea succes, atunci vor exista cu siguranta si idei similare pentru a promova folosirea hotspot-urilor FON in tara noastra si a partaja internet gratuit pentru cei care au nevoie de el.


“Cu ocazia Zilei Internaționale a Internetului Wi-Fi, Telekom Romania şi FON oferă utilizatorilor acces gratuit la internet în hotspot-urile Wi-Fi din România

  • Telekom Romania şi reţeaua globală de hotspot-uri FON anunţă utilizatorii că au acces gratuit la internet în ziua de 20 iunie, cu ocazia Zilei Internaţionale a Internetului Wi-Fi.
  • Astfel, românii pot împărtăşi experienţe în timp real, fără nici un cost, în orice oraş din România s-ar afla.

Telekom Romania sărbătoreşte Ziua Internaţională a Internetului Wi-Fi, stabilită pe data de 20 iunie de către asociaţia Wireless Broadband Alliance, lansând o ofertă specială în parteneriat cu FON, cea mai mare reţea globală de puncte de acces Wi-Fi. Astfel, orice utilizator interesat poate beneficia de acces gratuit la oricare din cele 40.000 de hotspot-uri FON din România, timp de 24 de ore, în ziua de luni, 20 iunie.

Prin această iniţiativă, Telekom Romania şi FON urmăresc să încurajeze utilizarea intensivă a reţelei publice de acces Wi-Fi, demonstrând astfel capacităţile tehnologice ale reţelei.

Pentru a se conecta la punctele de acces Telekom FON, cei interesaţi trebuie mai întâi să identifice un astfel de hotspot şi să se conecteze, după care să deschidă browser-ul pentru a fi direcţionaţi către portalul FON. Pe acest portal, utilizatorii trebuie să selecteze opţiunea “Cod Promoţional”, să se înregistreze ca membri FON sau ca noi utilizatori, să introducă un cod de acces şi să apese butonul “Redeem”. Codul de acces pentru această promoţie este TelekomFonOffer.

Identificarea pe hartă a celui mai apropiat hotspot Wi-Fi FON se poate face aici, iar utilizatorii pot selecta „România” pentru un acces rapid, după care pot vizualiza detalii cu „Zoom in”. În total, sunt disponibile peste 20 de milioane de asemenea hotspot-uri în întreaga lume, iar Telekom este partenerul exclusiv al FON în România. Astfel, toţi clienţii Telekom Romania utilizatori de internet care au opţiunea FON activă atunci când călătoresc în străinătate în ţările eligibile beneficiază de Internet gratuit prin intermediul partenerilor FON.

În afara acestei oferte promoţionale valabile pentru o zi, cei care nu sunt membri ai reţelei Telekom FON se pot conecta achiziţionând una dintre cele 4 variante de acces: 1,24 euro pentru o oră, 3 euro pentru o zi, 10 euro pentru cinci zile sau 20 euro pentru 30 de zile. Membrii reţelei Telekom FON beneficiază de acces gratuit dacă oferă, la rândul lor, acces la propria conexiune (clienţii care au contractat servicii de internet de la Telekom Romania şi utilizează un router wireless Huawei HG658 sau Sercomm Speedport W724V).

Un hotspot Telekom FON permite conectarea simultană a doi utilizatori, fiecare beneficiind de o bandă de cel mult 1 Mbps.

Mai multe informaţii despre reţeaua Telekom FON şi despre modalităţile de conectare sunt disponibile aici.”