Breathe, cum functioneaza aplicatia Apple Watch care te relaxeaza

Breathe este o noua aplicatie pentru Apple Watch inclusa de catre compania Apple in watchOS 3, ea avand rolul de a ajuta utilizatorii din lumea intreaga sa se relaxeze mai usor atunci cand trec printr-o perioada stresanta, sau daca pur si simplu doresc sa faca asta.

Apple a creat aplicatia intr-un mod special, astfel incat ea sa impuna ritmul in care respiram pentru a ne putea relaxa folosind-o, inginerii celor din Cupertino inspirandu-se din tehnici folosite si de catre diversi medici terapeuti pentru a-i ajuta pe pacienti sa se relaxeze.

Apple Watch asculta respiratiile facute de catre noi folosind microfonul incorporat si monitorizeaza bataile inimii pentru a ne spune la final perioada de timp in care am folosit aplicatia Breathe, dar si cate batai pe minut are inima noastra in urma efectuarii acestui exercitiu.

Aplicatia Breathe este inclusa in watchOS 3 si va fi disponibila din toamna acestui an pentru ceasul inteligent al celor din Cupertino.

The new Breathe app guides you through a series of deep breaths that can help you better manage everyday stress or just experience a few calming moments. Start anytime and let the mesmerizing animation and gentle taps help you focus. See your heart rate when you’re done, and use the Time to Breathe reminders to fit a session into each day.

https://www.youtube.com/watch?v=1lRQaZZO8Lo