iPhone 7 dual SIM si cu port audio de 3.5mm ar putea fi lansat

iPhone 7 dual SIM si cu port audio de 3.5mm lansat in toamna acestui an este cel mai nebun zvon lansat pana acum, informatia de astazi dand peste cap tot ceea ce am auzit pana in prezent in legatura cu smartphone-uri pe care compania Apple il pregateste acum pentru lansarea oficiala.

Informatiile de astazi vin de la un service specializat pe repararea de terminale iPhone, acesta obtinand componente care ar urma sa fie implementate in iPhone 7, ele venind, in aparenta, de la partenerii companiei Apple care vor asambla viitorul produs in lunile urmatoare.

In partea dreapta jos a imaginii de mai jos puteti vedea un ansamblu de componente pentru iPhone 7, la el fiind atasate conectori Lightning, dar si un port audio de 3.5mm, iar daca aceasta componenta este pentru viitorul smartphone Apple, atunci tot ceea ce stiam in legatura cu portul audio de 3.5mm se schimba complet.

iPhone 7 dual SIM

Pentru a face lucrurile si mai interesante, in partea dreapta sus a imaginii puteti vedea ceea ce ar trebui sa fie un ansamblu pentru un iPhone 7 dual SIM, service-ul care a publicat aceste imagini sugerand faptul ca terminalul Apple ar putea oferi suport pentru utilizarea a doua cartele simultan.

iPhone 7 dual SIM

Foarte multa lume cere de ani si ani de zile lansarea unui iPhone dual SIM, iar cu iPhone 7 Apple ar putea indeplini visele multora, insa asta doar daca tot ceea ce vedem in aceasta imagine se va dovedi a fi 100% adevarat si nu doar o prezentare de componente pentru iPhone 7 Plus si iPhone 6S Plus.

Camera duala si 256 GB

Separat de aceste doua componente, in imagine puteti vedea si panouri pentru ecranele iPhone 7 si iPhone 7 Plus, ele avand dimensiunile normale, o camera duala si module de stocare NAND flash de 256 GB fiind deasemenea prezentate pentru a confirma zvonurile aparute pana acum.

Cei care au obtinut aceste piese sustin ca Apple va face schimbari si in ceea ce priveste design-ul antenelor GSM, separat de eliminarea lor din carcasa, asa ca urmeaza probabil sa vedem si ceva nou, dar pe partea interna, insa mai multe detalii vom afla probabil dupa ce iPhone 7 va fi lansat oficial.

Zilele trecute ni s-a spus ca iPhone 7 Plus nu va avea camera duala, insa surse din interiorul companiei Foxconn sustin ca partenerul Apple ar fi cumparat deja masinarii pentru a asambla o asemenea componenta, astfel ca schimbarea nu ar fi implementata deoarece ar fi prea tarziu pentru a modifica design-ul.

Ieri am aflat ca iPhone 7 a intrat in productie la Pegatron, putine redus de unitati fiind asamblate in momentul de fata, productia urmand a creste in urmatoarele luni pe masura ce ne apropiem de lansarea oficiala.

Voi ce parere aveti despre lansarea unui iPhone 7 dual SIM, dar si cu port audio ?