Revolutia preturilor, editia iunie 2016, a inceput la eMAG

In aceasta dimineata eMAG, cel mai mare magazin online din Romania, a initiat o noua runda a campaniei revolutia preturilor in aceasta pagina, de aceasta data magazinul online oferind reduceri de pana la 50% la zeci de mii de produse disponibile in propria oferta, asa cum obisnuieste in mod normal.

eMAG organizeaza in mod frecvent campanii cu titulatura revolutia preturilor, iar exact precum in cazurile anterioare, vorbim despre produse din game variate care pot fi cumparate la pret redus in urmatoarele 3 zile, campania desfasurandu-se in perioada 21 – 23 iunie in cadrul website-ului sau.

In aceasta editie a campaniei revolutia preturilor, cei de la eMAG pun foarte mare accent pe produsele electronice, magazinul acordand o atentie speciala acestui tip de produse multumita vanzarilor foarte mari pe care le genereaza in randul consumatorilor din Romania.

Mai exact, campania revolutia preturilor ne aduce reduceri substantiale la telefoane mobile si tablete, aceste categorii de gadget-uri avand cea mai mare cautare in momentul de fata deoarece ofera acces la o varietate de aplicatii si servicii extrem de populare pe intregul glob.

Pe plan secund in campania revolutia preturilor cad laptop-urile, eMAG acordand in general o atentie deosebita acestui tip de produse, ele fiind vandute la preturi care incep de la doar 600 de lei in anumite cazuri, deci pot fi chiar mai ieftine si decat un smartphone destul de decent.

Mergand in continuare, campania revolutia preturilor ne recomanda televizoarele, accesoriile audio/video si consolele, aceste categorii de produse fiind perfecte pentru a acoperi spatiul gol din aproape orice camera, televizoarele fiind in general la foarte mare cautare in Romania.

revolutia preturilor emag iunie

Daca aveti nevoie de un produs electrocasnic, de un cadou pentru o ocazie speciala, sau de niste mancare din supermarket, ei bine in campania revolutia preturilor cei de la eMAG va pun la dispozitie o varietate de produse din care puteti alege in baza nevoilor voastre.

Pentru cei care au nevoie de produse ceva mai delicate, exista reduceri in sectiunea produselor de ingrijire personala si cosmetica, parfumurile listate in campania revolutia preturilor avand deasemenea preturi suficient de mici pentru a fi atractive pentru o gama foarte variata de persoane.

Dupa cum prea bine stiti, cei de la eMAG vand mobila, obiecte pentru casa, carti sau muzica, iar in campania revolutia preturilor aceste produse sunt listate in numar foarte mare cu reduceri de pana la 70% in anumite cazuri, mobila avand preturi chiar mai bune decat in multe magazine fizice.

Copiii sunt deasemenea rasfatati de catre eMAG in aceasta editie a revolutiei preturilor, pentru ei magazinul avand o categorie speciala cu jucarii si alte articole pentru copii, astfel ca acolo veti gasi tot ceea ce va trebuie pentru a-i imbraca pe micuti, sau a-i tine ocupati atunci cand aveti nevoie de putin timp liber.

In categoria auto veti gasi anvelope si multe alte produse pentru masini, care au reduceri substantiale, articole de bricolaj, sau mancare si diverse accesorii pentru animalele de companie beneficiind deasemenea de reduceri substantiale in campania revolutia preturilor desfasurata de catre eMAG.

In final avem imbracamintea, revolutia preturilor avand aproape intreaga gama de produse de fashion si sport ale eMAG listate cu reduceri substantiale, totul pentru a convinge cat mai multi oameni ca a cumpara haine online este la fel de usor precum a le alege direct din magazine.

Dupa cum va spuneam mai sus, campania revolutia preturilor se desfasoara in perioada 21 – 23 iunie in aceasta pagina, iar acest articol va fi actualizat constant cu cele mai bune reduceri.