Instagram va traduce textele afisate pentru utilizatori

Instagram va permite traducerea informatiilor vizibile in news feed-urile utilizatorilor, in postari pentru sectiunea de comentarii, dar si in paginile de profil ale acestora, compania americana anuntand noaptea trecuta integrarea acestei functii pentru a ajuta utilizatorii care nu inteleg limbi straine.

In imaginea de mai jos puteti vedea cum arata butonul care va permite traducerea textelor vizibile pentru utilizatori, compania Instagram anuntand ca doar anumiti utilizatori vor vedea butoanele pentru traducere si numai in cazul limbilor care difera de cea setata in propriul terminal.

Dupa utilizarea butonului de traducere, textul va fi automat schimbat in cel al limbii pe care o are utilizatorul setata ca fiind predefinita pentru terminalul sau, totul fiind facut automat dupa apasarea butonului, asa cum se intampla si in cazul altor servicii existente in momentul de fata pe internet.

Pentru ca acest sistem sa functioneze, este necesar ca limba setata de catre utilizator in iOS sa fie diferita de cea care urmeaza sa fie tradusa, astfel ca daca aveti limba engleza setata in terminalul vostru, nu veti vedea butonul de traducere din engleza, in romana.

The Instagram community has grown faster and become more global than we ever imagined. And we’re excited that you’ll soon be able to understand the full story of a moment, no matter what language you speak.

Aplicatia Instagram este disponibila pentru descarcare gratuita din App Store urmand acest link.

instagram traduceri