Prima Pagina Facebook Facebook peste 5 ani. De ce mesajele scrise vor disparea.

Facebook peste 5 ani. De ce mesajele scrise vor disparea.

Potrivit Mashable peste 5 ani Facebook va arata altfel. Nicola Mendelsohn, vicepresedinte a diviziei pentru Europa, Orientul Mijlociu si Africa, a facut o predictie si sustine ca, cel mai probabil, peste cinci ani, singurul continut relevant pe Facebook va fi cel video, mesajele scrise disparand.

Aceasta crede ca un clip reprezinta “the best way to tell stories in this world” si ca ”hit elps us to digest much more information”. Astfel, este posibil ca postarile si mesajele scrise sa devina istorie, cel putin pe Facebook.

Daca e sa stam putin sa ne gandim observam ca, compania lui Mark Zuckerberg a facut deja cativa pasi in aceasta directie si algoritmul care-ti afiseaza postarile in Feed pune un accent mult mai mare pe clipurile video, in detrimentul postarilor si statusurilor clasice sau pozelor.

  • Damian

    ar vrea el :)) ca sa faca mai multi bani.. scrisul e de mii de ani forma principala de transmitere a informatiei, chiar si acel video inainte sa fie filmat a fost scris :))

  • Bordanc Nicu

    Cum zicea cineva… “în câțiva ani o să ajungem să vorbim prin semne, iar în loc de cuvinte o să folosim din nou niște sunete ciudate!”.

  • Olimpiu

    Acum le este lene si sa scrie (chiar asa prost cum o fac). Urmatoarea faza – le va fi lene si sa se uite la continutul video. Si daca nu se transforma in borg-i, le va fi lene sa porneasca FB si uite asa va disparea imperiul lui Mark Z.