Give It Up! 2 este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Give It Up! 2 este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit utilizatorilor din intreaga lume, iar in clipul video de mai jos puteti vedea ce fel de gameplay ofera jocul dupa instalare in terminalele voastre.

Dupa cum ii spune si numele, Give It Up! 2 este continuarea unui joc lansat acum ceva vreme in App Store, el combinand functiile unui joc bazat pe ritmurile muzicii si a unui joc de tip platformer, astfel ca utilizatorii primesc o aplicatie cu o functionalitate extrem de antrenanta.

The sequel of the popular rhythm-based platform game has arrived! Give It Up! 2 combines the best features of platform and rhythm games, bringing the best Give It Up! ever. Play with Blob or one of his friends in a unique and surreal grayscale world full of deadly spikes and platforms.

Conform creatorilor Give It Up! 2, jocul are 27 de niveluri pe care le putem explora in timp ce il jucam, insa cel mai important este fundalul sonor, el fiind integrat in gameplay-ul titlului, diverse niveluri ascunse putand fi descoperite pentru a beneficia de functionalitate noua in titlu.

  • One-tap gameplay, numerous challenges
  • Difficulty varies: practice a lot and level up!
  • 27 exciting stages: proceed in an order of your choice.
  • Tap to the rhythm of the music and jump across the platforms!
  • Watch out for spikes, steps and other obstacles!
  • Discover hidden stages!
  • Jump like a pro: accomplish 3 starts on every stage!

Give It Up! 2 este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad si poate fi descarcata gratuit din App Store urmand acest link.