The Blacklist: Conspiracy – jocul oficial pentru iPhone si iPad

The Blacklist: Conspiracy este jocul oficial al serialului The Blacklist difuzat la postul de televiziune NBC de 3 sezoane, posesorii de iPhone, iPad si iPod Touch avand acum posibilitatea de a continua in mediul virtual povestea care a cucerit milioane de oameni de pe intreaga planeta.

In The Blacklist: Conspiracy, utilizatorii vor avea posibilitatea de a descoperi obiecte ascunse in timp ce fac cercetarea la fata locului pentru scenele infractiunilor pe care FBI este chemat sa le investigheze, RED, Elizabeth Keen si toti agentii FBI cunoscuti fiind prezenti in joc.

Conform dezvoltatorilor, in The Blacklist: Conspiracy utilizatorii vor avea posibilitatea de a rezolva nu mai putin de 10 mini jocuri de tip puzzle in care trebuie sa contribuie la gasirea suspectilor sau criminalilor care au fost prezentati inclusiv in episoadele celebrului serial pentru micile ecrane.

Avand in vedere ca vorbim despre jocul oficial al filmului The Blacklist, povestea sa o urmareste indeaproape pe cea a serialului, deci veti retrai in aplicatia pentru iPhone si iPad o parte dintre scenele pe care le-ati vazut deja la televizor, sau online, in timp ce urmareati serialul ce s-a dovedit a fi atat de popular.

Experience the thrills and excitement of The Blacklist television series in a riveting Hidden Object Game. Team up with Red, Agent Elizabeth Keen, and other members of the Task Force to search crime scenes, examine evidence, and interrogate suspects to discover new, never-before-seen investigations and conspiracies! FIND clues in a huge variety of the show’s enigmatic and iconic locations – ranging from the Post Office to Elizabeth Keen’s apartment – and investigate all-new scenes.

The Blacklist: Conspiracy este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din App Store, urmand acest link.

The Blacklist Conspiracy