App Store si unele servicii iCloud au fost indisponibile noaptea trecuta

In ceea ce pare a fi o obisnuita pentru compania Apple, App Store si multiple servicii iCloud nu au fost functionale in cursul noptii trecute, un numar destul de mare de utilizatori fiind afectat din cauza acestor probleme, acestia neputand descarca aplicatii sau accesa anumite functii ale ecosistemului iCloud.

Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, aproape toate App Store-urile au fost afectate, iar descarcarea aplicatiilor din iCloud nu a mai fost posibila, astfel ca utilizatorii au ramas fara unele dintre principalele functii ale produselor Apple timp de cateva ore.

Din pacate aproape saptamanal asistam la probleme de acest gen, fie cu iCloud, fie cu vreun magazin al companiei Apple, iar cei din Cupertino nu ofera vreun detaliu cu privire la ceea ce afecteaza serviciile oferite de catre ei, asa ca nimeni nu are raspunsuri la intrebari.

In general problemele de acest gen dureaza doar cateva ore, insa exista situatii in care unele servicii sunt indisponibile pentru o zi sau o noapte intreaga.

iCloud picat