Withings Body Cardio – Cantarul inteligent cu analizator corporal

Withings a dezvaluit la inceputul acestei luni ceea ce ei numesc  “world’s most advanced connected scale” numit Body Cardio.

Dupa cum cred ca v-ati putut da seama este vorba de un cantar inteligent cu analizator corporal ce masoara sanatate cardiovasculara a utilizatorului. Asta pe langa clasicele masuratori: greutate, compozitia corpului / grasimea corporala, indicele de masa corporala si calitatea aerului din incapere – nivelul dioxidului de carbon si temperatura.

Acest lucru se face prin oferirea unei combinatii de masuratori, inclusiv greutatea, ritmul cardiac, tesutului adipos din organism, procentele de apa din corp, muschi și masa osoasa. Astea in ciuda faptului ca este de doar 0,7 inch grosime, si are o baza de aluminiu si de sticla.

 

 

Body Cardio masoara, de asemenea, ceea ce se numeste “Pulse Wave Velocity”, care este un indicator al hipertensiunii arteriale. Acest lucru detecteaza viteza cu care circula sangele din inima de-a lungul arterelor, ceea ce inseamna ca in cazul in care acestea sunt rigide viteza va fi incetinita.

Utilizand conexiunea wireless Bluetooth integrata a cântarului, il puteti cu usurinta cu iPhone-ul. Apoi, de fiecare data cand va urcati pe el Body Cardio incarca si sincronizeaza automat datele dvs. corporale via Health Mate, aplicatia nativa.

Cantarul costa 140lire si se poate comanda direct de pe Withings.