Folosirea constanta a telefonului mobil pentru a ne juca sau a trimite mesaje text duce la artrita

 Medicii ii avertizeaza in mod serios pe cei cu varste sub 40 de ani si utilizeaza frecvent telefonul mobil pentru a se juca sau a trimite mesaje text. Aceste tabieturi pot slabi articulatiile si pot duce la artrita.

Varstele la care se poate dezvolta artrita ar fi 50 de ani si chiar mai multa, insa acum, expertii spun ca ” stafeta” a fost coborata.
Doctorul chirug Dr. Mark Ciaglia a spus pentru FOX5 ca vede din ce in ce mai multi pacienti de 40 de ani si mai tineri care sufera de inflatii dureroase si rigiditate in articulatiile.
Ce cauzeaza asta? Cele 23 de ore pe care multi dintre adulti le petrecec pentru a trimite email-uri sau mesaje text si cele 7 ore pe zi pe care copiii le petrec pentru a se juca. Acestea dezvolta artrita.

With the advent of texting and video games and excessive use of computers and typing you’re wearing the joints out sooner so we’re actually seeing a shift in the demographics of patients that get the arthritis because they’re just wearing their joints out so much sooner,

Expertii au spus ca, artita dezvoltata de la scrierea de mesake, email-uri si jucand jocuri are de a face cu miscarea continua a degetelor, combinate postura gresita a corpului. Combinate pun presiune pe articulatii, tendoane si muschi ceea ce creeaza o inflamatie dureroasa si articulatii rigide.

At the end of the day it’s a wear and tear how many times are you moving a joint back and forth where the cartilage that covers the bone within the joint,’ said Ciaglia.

The more things you do and the more aggressive you are with it the sooner you will develop this.