Zestia – instaleaza alternativa Cydia fara jailbreak

Daca ti-ai dori sa ai posibilitatea de a face jailbreak pentru a te bucura de tweak-uri si aplicatii disponibile in Cydia, dar nu poti face acest lucru, ei bine te poti consola cu faptul ca poti instala o alternativa numita Zestia, aceasta functionand fara jailbreak, acelasi lucru fiind valabil si pentru pachetele disponibile in cadrul sau.

Vorbim despre o aplicatie Zestia care nu va inlocui un jailbreak facut pentru terminalele voastre, dar va va oferi posibilitatea de a beneficia de unele tweak-uri sau aplicatii pe care in mod normal nu le-ati putea avea fara a va exploata terminalele, aceasta aplicatie exploatand o vulnerabilitate a iOS-ului.

Mai exact, vorbim despre utilizarea unui profil enterprise de distribuire a aplicatiilor si despre setarea unei date anterioare in terminalele voastre, astfel incat acel certificat sa permita instalarea aplicatiilor sau pachetelor in terminale fara ca iOS-ul sa impiedice acest lucru, asa cum s-ar intampla in mod normal.

In momentul de fata Zestia poate fi instalata pe orice terminale, iar aplicatiile sau pachetele incluse in ea pot fi instalate doar pe dispozitivele care au maxim iOS 9.3.1, sau iOS 10, deci in iOS 9.3.2 metoda nu ar fi functionala, sau cel putin asta sustin persoanele din spatele proiectului Zestia.

instalare Zestia

Iata cum puteti instala Zestia :

  1. Accesati aceasta pagina in Safari.
  2. Apasati butonul Install Zestia.
  3. Acum veti fi directionati automat spre aplicatia Settings, Configurari, unde va trebui sa instalati profilul cerut de Zestia.
  4. Apasati butonul Install de fiecare data cand vi se va cere, iar in final apasati Ok.
  5. Acum in ecranul principal de aplicatii, Springboard, veti avea aplicatia Zestia disponibila.
  6. Acum, indiferent ce veti alege sa instalati din Zestia, accesati acel pachet si apasati butonul Tap Here to Install.
  7. La prima instalare a unui pachet vi se va cere sa acordati incredere certificatului in baza caruia trebuie sa se faca instalarea, iar in aplicatia Settings, Configurari, apasati butonul Trust.
  8. Acest din urma pas este necesar doar dupa prima aplicatie instalata, restul functionand fara probleme.

Daca aveti si alte intrebari, le astept in comentarii.

instalare Zestia 1