Prima Pagina Apple Store Apple ofera gratuit aplicatia Procreate prin Apple Store

Apple ofera gratuit aplicatia Procreate prin Apple Store

Pastrand o traditie initiata acum cativa ani, compania Apple ofera gratuit aplicatia Procreate prin intermedul propriei aplicatii Apple Store, ideea din spatele acestei campanii fiind initial de a convinge utilizatorii sa foloseasca aplicatia pentru magazinul online in ideea de a cumpara mai usor produse din el.

De-a lungul timpului compania Apple a oferit gratuit o varietate de aplicatii prin intermediul aplicatiei Apple Store, asa ca nu vorbim despre o prima data cand se intampla acest lucru, insa aplicatia Procreate este una destul de utila pentru utilizatori, asa ca daca sunteti interesati de ea, merita sa o descarcati gratuit.

Pentru a beneficia de promotia celor de la Apple trebuie sa instalati aplicatia Apple Store dintr-un App Store care o are, cel din Romania nu o are pentru ca noi nu avem un Apple Store, asa ca va trebui sa folositi un Apple ID pentru un App Store dintr-o alta tara.

Dupa ce ati instalat aplicatia Apple Store, va trebui sa navigati catr emeniul Stores, sa faceti scroll pana ajungeti la sectiunea iPhone Upgrade Program, apoi sa glisajti din nou pe ecran pana vedeti bannerul pentru a descarca aplicatia Procreate, promotia pentru ea expirand pe data de 28 iulie.

procreate

 • amfetamin

  Am intrat cu ID de SUA si nu găsesc meniul Stores.

 • amfetamin

  Am intrat cu ID de SUA si nu găsesc meniul Stores. Daca dau sa caut il găsește la sugestii dar cand dau pe el nu-mi găsește nimic,nici nu caută.

 • Srb Srb

  este varianta pt iphone doar…

 • Srb Srb

  din pacate varianta pt ipad este cea importanta

 • amfetamin

  Si eu de pe ce am intrat?

 • Srb Srb

  nu stiam, ma gandeam ca incerci de pe ipad din moment ce doar acolo are sens aceasta aplicatie…dar ciudat ca nu o gasesti