Prima Pagina Noutati Cum arata prima drona subacvatica

Cum arata prima drona subacvatica

Explorarea epavelor este una dintre cele mai populare si interesante parti ale scufundarilor. Dar e periculos, si ai nevoie de pregătire, precum si un angajament serios pentru hobby. Dronele comerciale mici, usoare au deschis orizontul pentru fotografiile aeriane, dar pana de curand nu a existat un echivalent comercial viabil pentru explorarea mediilor subacvatice.

Astfel ca, tinerii ingineri, Eric Stackpole si David Lang, au lansat de curant un startup, numit OpenROV, ce construieste drone subacvatice, in speranta ca aceste dispozitive sa devina la fel de populare ca cele aeriene.

Binenteles, acest gen de drona, nimita Trident, nu va bate recorduri de viteza cu drone, dar parcurge circa 4,6 mile pe ora, sub apa, cu o viata a bateriei de doua ore.

“It’s easy to hook up to a standard gaming controller, as well, and can operate as deep as 328 feet down, which is twice the depth most scuba divers can get down to.”

Drona subacvatica nu va fi tocmai ieftina,  pretul incepand de 1.499 $, livrarile facandu-se incepand din aceasta toamna.

Iata si un filmulet realizat cu prima drona subacvatica

emag hot deals
eMAG Black Friday 2017Reduceri eMAG November Hot Deals in aceasta pagina - din 23 noiembrie.
Flanco Black Friday 2017 reduceri

Reduceri Discount Days in aceasta pagina 17 - 19 noiembrie.

Fashion Days Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Week in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.
Orange Black Friday 2017 reduceriReduceri Black Friday 2017 in aceasta pagina - 16 - 19 noiembrie.