Mimpi Dreams este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone si iPad

Apple a anuntat aplicatia gratuita a saptamanii in cursul noptii trecute in App Store pentru iPhone, iPad si iPod Touch, ea putand fi descarcata gratuit de catre utilizatorii care doresc sa beneficieze de promotie in cursul urmatoarelor 7 zile.

Mimpi Dreams este aplicatia gratuita a saptamanii pentru iPhone, iPad si iPod Touch aleasa de catre compania Apple pentru a fi oferita gratuit in urmatoarea saptamana in App Store, iar dupa cum veti vedea din clipul video de mai jos, vorbim despre un joculet potrivit in principal pentru copii.

Conform dezvoltatorilor Mimpi Dreams, in joc noi vom avea controlul asupra unui super-catelus pe care trebuie sa il ajutam sa isi salveze prietenii prin manipularea lumii virtuale in care il plimbam, nu mai putin de 6 locatii unice fiind create de catre dezvoltatori pentru cei care instaleaza jocul in propriile terminale.

“Mimpi is a lazy doggy who becomes the “Superdog” in his dreams. Help him to save his friends by manipulating the environment of 6 original illustrated worlds in this charming mix of adventure, puzzle, and platformer. Find out what dreams dogs have and download the sequel to the award-winning Mimpi 1! Mimpi Dreams is a casual game, do not expect strong challenges, we want you to have fun and finish it.”

Pentru a face lucrurile si mai interesante, jocul ne arata inclusiv ceea ce viseaza super-cateii lumii virtuale, astfel ca toti copiii vor putea afla ce fel de vise au cainii si pentru ca vorbim despre un joc in care sunt combinate stilurile pentru jocurile de aventura, puzzle si platforma, ei vor avea parte de o experienta de joc extrem de interesanta.

  • Scientifically accurate super-realistic simulator of dog dreams 🙂
    Casual gameplay combining platformer, puzzles, and adventure
  • 6 different worlds to explore: stoneface forest, tesla landscape, bottle seaside, fairytale, medieval castle and factory!
  • Soundtrack by award-winning composers Jaroslav Vyhnička and Alexandre Guiraud
  • Download size <100MB
  • Sequel to the award winning original – yes, there is Mimpi 1

Mimpi Dreams este disponibil pentru descarcare gratuita, in format universal, din App Store urmand acest link.