iOS 10 Messages – Apple a lansat primele pachete de stickere si emoji

In cursul noptii trecute compania Apple a lansat primele pachete de stickere si caractere emoji pentru aplicatia Mesaje, Messages, a iOS 10, dezvoltatorii putandu-se folosi de ele pentru a lansa noi aplicatii dedicate special celei de mesagerie a companiei Apple, aceasta fiind una dintre noile functii majore ale viitoarei versiuni a sistemului de operare.

Multe dintre noile caractere emoji sunt preluate direct din watchOS pentru utilizatori, iar noi ne vom putea bucura de ele din momentul in care vom instala noile aplicatii in terminale, insa trebuie sa aveti iOS 10 deja disponibil in dispozitive, astfel ca fara noua versiune a iOS nu va veti putea bucura de schimbari in aplicatia Mesaje.

Dupa instalarea aplicatiilor din App Store in terminalele voastre, veti vedea noile caractere emoji si stickere in app drawer-ul aplicatiei Mesaje, Messages, a iOS 10, el putand fi accesat prin apasarea iconitei App Store din dreapta iconitei pentru camera, iar mai apoi apasarea butonului format din 4 puncte.

De aici, puteti aplica stickerele si caracterele emoji oriunde doriti voi, inclusiv peste poze, sau peste bulele de mesaje primite de la prietenii vostri, astfel ca va puteti juca cu ele oricum doriti, compania Apple creand noua aplicatie Mesaje, Messages, a iOS 10 pentru a fi cel putin la fel de atractiva precum alte aplicatii de socializare.

Puteti descarca noile aplicatii de aici : smiley, inimi, maini si iconite Mac.

4 COMENTARII

  1. Daca apare ultimul text sub reclama, iesiti din stire si intrati iar, va aparea normal. Am notat bugul pentru rezolvare in update-ul urmator. Nu e ceva lasat cu intentie.