Pillo Health, automatul de pastile ce te ajuta sa tii evidenta medicamentelor si de a le comanda in avans

Pillo Heath este un mic robot ce poate fi considerat asistent personal, in orice familie. Nu face tot ce ar trebui sa faca un asistent, evident, dar practic, Pillo este ca un fel de serviciu Siri doar ca actioneaza ca un automat de… pastile.

Pillo este echipat cu tehnologii de recunoastere faciala si functie de invatare, preia rolul unui asistent personal in familie, elibereaza medicamente la cerere si reaminteste despre cele care trebuie luate la ore fixe, dupa reteta prescrisa de medic.

Deasemenea, se poate conecta cu un profesionist din domeniul sanitar si se conecteaza la dispozitivele inteligente, cum ar fi un telefon, o tableta sau un smartwatch pentru a emite memento-uri si pentru a da raspunsuri la intrebarile de asistenta medicala.

pillo health asistent personal pastile

Fiind in permanenta conectat la internet, si alimentat cu medicamente pastrate intr-un compartiment securizat, Pillo Health foloseste tehnologii de inteligenta artificiala pentru a comunica verbal cu membrii familiei, eliberand medicamentul potrivit pentru simptomele descrise.

https://www.youtube.com/watch?v=QjJ_GffiNEE

Micul asisten Pillo a fost dezvoltat in cadrul unui proiect Indiegogo si ar putea ajunge in magazine in luna iunie, anul viitor, cu un pret de 599$. Totusi, cei care participa la campania de finantare cu precomanda vor putea obtine un exemplar cu doar 269$.