Un barbat a refacut selfie-urile postate de fiica sa. Iata ce a iesit.

Sunt parinti care interzic copiilor sa foloseasca orice fel de dispozitiv inteligent si fac ” parkinson ” numai cand aud de retele de socializare. Altii in schimb, sunt mai ceva ca proprii copii si chiar isi pun mintea cu ei si chiar ii imita. Asa a fost si in cazul unui barbat care a refacut toate selfie-urile postat de fiica sa. Comedian fiind i-a iesit un lucru de exceptie.

Considerandu-le prea sexy, a vrut sa ii dea o lectie : “So my daughter has been posting sexy selfies of herself and instead of telling her to stop, well, I thought of something better,” . Iata ce a iesit:

chris martin selfieuri

 

6 COMENTARII

  1. Mișto pentru noi, cei care privim, însă dezastruos pentru copilă. Ea este la vârsta adolescenței, când imaginea personală este extrem de importantă, iar luarea în derâdere de către tatăl ei este nocivă. O poate afecta emoțional, mai ales dacă prietenii săi o vor ironiza pentru faza tăticului.
    Daddies, don’t try this at home!

  2. @viorel prădătorul: ori nu esti tată, ori nu realizezi ceea ce ai scris; iși merita soara ambii. Daca tu crezi ca selfies de genul îi ajută intr-un fel bun pe adolescenții din ziua de azi….no comment din partea mea! Sad but true!

  3. Dar, ma intreb: daca erau postari cu niste scene mai deochiate, eventual cu vreun mascul negru super-dotat, ce facea taticul asta cool? Incerca si el? :))

  4. Juliene, sunt tată și realizez foarte bine ceea ce am scris. Dacă tu nu ești de acord cu părerea mea, sau dacă nu înțelegi care sunt consecințele asupra psihicului unui adolescent, nu înseamnă că eu sunt în eroare.
    Am impresia că stăpânesc mai multe cunoștințe de psihologie decât tine.
    Nu am scris că pozele de gen selfie ajută adolescenții din ziua de azi. Recitește comentariu meu, și încearcă să îl și înțelegi. Eu am blamat atitudinea tatălui, care poate avea impact negativ asupra psihicului unui adolescent.