Pokemon GO a fost lansat in App Store

Pokemon GO a fost lansat in App Store in cursul noptii trecute, Nintendo luand decizia de a oferi titlul in doar cateva magazine de aplicatii de pe planeta, astfel ca numai cei care au conturile in App Store Noua Zeelanda sau Australia se vor putea bucura de el, insa puteti oricand sa schimbati tara App Store-ului vostru.

Pokemon GO a fost testat in format beta inca din luna mai, iar in esenta el ofera posibilitatea de a colecta si antrena caractere Pokemon in vederea efectuarii de lupte in lumea virtuala a jocului, deci gameplay-ul este similar cu cel pe care l-ati vazut in alte titluri, sau chiar in desene animate.

Pokemon GO are implementat inclusiv un modul de realitate augmentata pentru a face experienta de joc cat mai apropiata de realitate, iar pentru cei interesati sa afle rapid daca un caracter Pokemon se afla in preajma lor, jocul ofera optiunea de a primi notificari, un accesoriu Bluetooth fiind deasemenea vandut.

Desi Pokemon GO este distribuit gratuit in momentul de fata si va continua sa ramana in acest format, aplicatia are o varietate de in-app purchase-uri pe care utilizatorii le pot cumpara pentru a imbunatati experienta de joc, deci unii vor cheltui sume serioase de bani cu acest titlu pentru iDevice-uri.

“During gameplay, Pokémon GO players will be encouraged to join one of three teams and engage in Gym battles with other teams. Once they have joined a team, players will have the ability to assign their Pokémon to empty Gyms. Like PokéStops, Gyms can be found at real locations in the world, and because only one Pokémon per player can be placed at a given Gym, team members will need to work together to build a strong defense. A Gym claimed by one team can be challenged by the other two teams.”

Dupa cum va spuneam mai sus, Pokemon GO este disponibil pentru descarcare numai din App Store Noua Zeelanda sau Australia, iar daca sunteti interesati de el, il puteti descarca urmand acest link.

Pokemon GO

Pokemon GO 1