Carcasa si camera iPhone 7 dezvaluite

Carcasa si camera iPhone 7 apar astazi intr-o noua imagnine care confirma fara dubiu schimbarile pregatite de catre compania Apple.

Direct din astazi vedem o noua imagine surprinzator de clara in care camera si carcasa iPhone 7 sunt din nou prezentate pentru lumea intreaga, design-ul viitorului smartphone Apple parand sa fie exact asa precum ni l-au prezentat atat de multe zvonuri.

Puteti vedea ca antenele nu mai impart acum carcasa in 3 parti distincte, asa cum ne-au spus zvonuri aparute inca din ianuarie, aceasta fiind una dintre cele mai mari schimbari de design implementate de catre compania Apple in iPhone 7 anul acesta.

Separat de modificarea pozitionarii antenelor, puteti observa foarte clar si faptul ca iPhone 7 are o camera de diagonala mult mai mare fata de cea implementata in momentul de fata in iPhone 6S, iar aici deocamdata nu avem nimic concret, ci doar speculatii privind senzorul de imagine, sau numarul de megapixeli.

Hainele noi ale “imparatului”

Separat de aceste doua modificari, puteti observa foarte clar ca nu exista altceva nou la carcasa iPhone 7, compania Apple incercand sa pastreze design-ul terminalului cat se poate de apropiat de cel pe care-l ofera in momentul de fata pentru iPhone 6S.

Unul dintre obiectivele companiei Apple a fost de a nu schimba design-ul iPhone 7 in comparatie cu cel al actualelor sale terminale, iar acest lucru i-a iesit fara dubiu, asta desi foarte multi utilizatori se plang din cauza faptului ca noul smartphone nu aduce o schimbare suficient de mare.

iPhone 7 imagine clara

In ciuda opiniilor utilizatorilor, compania Apple actioneaza exact asa precum crede ea de cuviinta, astfel ca din punct de vedere al design-ului, iPhone 7 va fi extrem de similar de iPhone 6 si iPhone 6S, acesta fiind al treilea an de iPhone fara o schimbare majora de design.

Cei dintre voi care asteptati o schimbare majora pentru design-ul iPhone, probabil v-ati lamurit deja ca aceasta va veni abia anul viitor, deci intre timp va trebui sa va hotarati daca veti decide sa cumparati un iPhone 7 care arata ca iPhone 6, sau veti astepta modelul din anul 2017.

14 COMENTARII

  1. E clar că Apple vrea să păstreze designul iconic al iPhone-ului, și totodată să dea lovitura cu iPhone 8 (sau iPhone X, dacă va fi ediția aniversară de 10 ani), care ar trebui să aducă o schimbare majoră de design și caracteristici.

  2. Cel mai probabil că nu. Iluminarea este o caracteristică “nice to have”, dar neesențială, și ar reduce autonomia bateriei, care este o caracteristică esențială.

  3. Piata vrea ecrane mari, pe care poti vizualiza informatie. Smartphone-ul nu mai este telefon, ci un micro-computer. Telefonul este util pentru urechi, iar smartphone-ul este util pentru ochi.