Camera iPhone 7 apare intr-o noua imagine REALA

Camera iPhone 7 apare intr-o noua imagine reala, multiple module fiind prezentate inainte de a fi livrate in vederea asamblarii.

Camera iPhone 7 apare astazi intr-o prima imagine reala, iar mai jos puteti vedea o varietate de module de camera pentru noul terminal, imaginea fiind cel mai probabil inregistrata intr-o fabrica Sony, sau Largan, ambele companii producand aceasta componenta pentru iDevice-urile celor de la Apple.

Aceste module de camera sunt fabricate in vederea livrarii catre Foxconn si Pegatron, care asambleaza terminalele iPhone 7 si iPhone 7 Plus pentru compania Apple, insa ea va fi folosita doar la smartphone-ul cu ecran de 4.7 inch, asta deoarece pentru cel cu ecran de 5.5 inch va fi folosita o camera duala.

Pana acum stim ca Apple va oferi o camera iPhone 7 care are dimensiune mai mare decat cea folosita in iPhone 6S, insa asta nu inseamna neaparat ca ea va avea mai multi megapixeli, cresterea dimensiunii putand sugera faptul ca vom avea un senzor de imagine mai bun pentru dispozitiv.

Prima imagine cu camera iPhone 7

Din pacate pana in momentul de fata nu s-au aflat detalii cu privire la o posibila schimbare a numarului de megapixeli pentru camera iPhone 7, asa ca e posibil ca Apple sa ofere tot 12 megapixeli si anul acesta, insa am putea avea parte de o surpriza in ceea ce priveste folosirea unui stabilizator optic de imagine.

Modulele de camera din imaginea de mai jos sunt prezentate de o sursa credibila, care pana acum ne-a oferit imagini veridice cu privire la o varietate de produse Apple ce inca nu fusesera lansate pe piata, asa ca nu exista motive sa punem la indoiala faptul ca acum vedem pentru a doua oara camera iPhone 7.

Din moment ce aceasta componenta a fost produsa si pare sa fie pregatita pentru livrare la partenerii Apple, este destul de clar ca productia iPhone 7 urmeaza sa inceapa in perioada imediat urmatoare, iar atunci vom vedea cu siguranta si mai multe componente pe care Apple le va folosi.

camere iPhone 7