Prima Pagina Samsung Samsung Galaxy Note 7 apare intr-o prima imagine

Samsung Galaxy Note 7 apare intr-o prima imagine

O prima imagine cu Samsung Galaxy Note 7 a aparut in cursul acestei zile pe internet, viitorul smartphone premium al coreenilor urmand a fi prezentat oficial abia pe 2 august, insa iata ca acum avem ocazia de a vedea in premiera cum arata el si noul sau scanner pentru iris, care cu siguranta va atrage multe aprecieri.

In mare, Samsung Galaxy Note 7 arata ca un Samsung Galaxy S7 Edge, pentru ca are ecranul curbat spre marginile exterioare ale carcasei, in partea superioara fiind vizibila modificarea senzorilor si a camerei pentru a facilita implementarea acelui scanner pentru iris, care va intari si securitatea dispozitivului.

Conform zvonurilor aparute in ultima perioada, Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa aiba un ecran de aproximativ 5.7 inch, iar desi din aceasta imagine nu se observa foarte clar diagonala, este destul de limpede faptul ca vorbim despre un smartphone de dimensiuni mari, asa cum este in fapt cam toata seria Note.

Separat de ecranul mare, Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa aiba specificatii similare cu cele ale Samsung Galaxy S7, adica tot un chip Snapdragon 820 combinat cu unul Eynos cu performante similare, 4 GB RAM, o camera principala de 12 sau 13 megapixeli, una frontala de 5 megapixeli si probabil o baterie ce va avea aproape 3000 mAh.

Daca va fi intr-adevar prezentat pe 2 august, Samsung Galaxy Note 7 ar urmas a intre in vanzare la foarte scurt timp dupa acea data.

imagine Samsung Galaxy Note 7

 • Srb Srb

  parca isi pierde elementul fizic de phablet. Daca va avea si stylus nu stiu cum vei opera cu el pe marginile alea.Era mai ok sa nu fie curbat.Au dat practicalitatea pt “look”

 • Filip Ionut

  Arata excelent iar culoarea…bad ass!!!

 • Filip Ionut

  Nu vezi ca trebuie sa vii mereu cu ceva nou? Concurenta este acerba,totul avansazeaza increidbil de repede. Daca pierzi startul,esti dus.
  Am vazut astazi la buh nici pe canal,telefonul umi. Costa 1000 lei. 4000mha bateria,full hd, 4 gb ram , aluminiu …perfect finisat. Ce spui de asta? Ma bucur enorm ca exista concurenta asta. Toata lumea castiga.

 • Srb Srb

  da sunt de acord cu tine, dar totusi ar trebui sa fie NOTE adica sa ai o suprafata plana pe care sa poti utiliza usor stylusul.

 • Srb Srb

  asta clar ..adica nu prea vad asta sa fie destinat celor cu Note 5 (adica generatia actuala). Probabil este pt cei cu Note 3 sau 4.Poate zaone vroia sa zica “aproape 4000mah”