Samsung Galaxy Note 7 apare intr-o prima imagine

O prima imagine cu Samsung Galaxy Note 7 a aparut in cursul acestei zile pe internet, viitorul smartphone premium al coreenilor urmand a fi prezentat oficial abia pe 2 august, insa iata ca acum avem ocazia de a vedea in premiera cum arata el si noul sau scanner pentru iris, care cu siguranta va atrage multe aprecieri.

In mare, Samsung Galaxy Note 7 arata ca un Samsung Galaxy S7 Edge, pentru ca are ecranul curbat spre marginile exterioare ale carcasei, in partea superioara fiind vizibila modificarea senzorilor si a camerei pentru a facilita implementarea acelui scanner pentru iris, care va intari si securitatea dispozitivului.

Conform zvonurilor aparute in ultima perioada, Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa aiba un ecran de aproximativ 5.7 inch, iar desi din aceasta imagine nu se observa foarte clar diagonala, este destul de limpede faptul ca vorbim despre un smartphone de dimensiuni mari, asa cum este in fapt cam toata seria Note.

Separat de ecranul mare, Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa aiba specificatii similare cu cele ale Samsung Galaxy S7, adica tot un chip Snapdragon 820 combinat cu unul Eynos cu performante similare, 4 GB RAM, o camera principala de 12 sau 13 megapixeli, una frontala de 5 megapixeli si probabil o baterie ce va avea aproape 3000 mAh.

Daca va fi intr-adevar prezentat pe 2 august, Samsung Galaxy Note 7 ar urmas a intre in vanzare la foarte scurt timp dupa acea data.

imagine Samsung Galaxy Note 7