Samsung Galaxy Note 7 apare in primul benchmark cu specificatii standard

Samsung Galaxy Note 7 a aparut intr-un prim benchmark in cursul noptii trecute, aplicatia de benchmarking AnTuTu dezvaluind specificatiile tehnice ale noului produs al companiei coreene, ele nefiind chiar atat de surprinzatoare pe cat se asteapta foarte multa lume.

Samsung Galaxy Note 7 are acelasi chip Snapdragon 820 precum Samsung Galaxy S7, aceeasi 4 GB RAM, aceleasi camera de 13/5 megapixeli si aceeasi placa grafica Adreno 530, deci teoretic vorbim despre un Samsung Galaxy S7 cu ecran de 5.7 – 6 inch si nimic mai mult.

Desi s-a spus ca Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa fie lansat cu 6 GB RAM, iata ca in final compania Samsung ar intentiona de fapt sa lanseze un model cu doar 4 GB RAM, sau poate ca va oferi modele diferite care au cantitati diferite de RAM, acest lucru fiind facut de catre o varietate de producatori de terminale Android.

Separat de specificatiile de mai sus, se pare ca Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa vina cu Android 6.0.1 si cu un port USB-C, restul specificatiilor ramanand deocamdata o surpriza, asa cum este si normal, dar probabil restul detaliilor vor fi dezvaluite mai devreme decat se asteapta utilizatorii.

Samsung Galaxy Note 7 urmeaza sa fie prezentat pe data de 2 august de catre compania Samsung.

Samsung Galaxy Note 7 specificatii tehnice